Η ''ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

 

Όταν λες ΠΑΟΚ, για να ξέρουμε τι λέμε, εννοείς τους παοκτσήδες. Αυτοί είναι ο ΠΑΟΚ. Και μετά θα πιάσεις τον μεγαλομέτοχο, τη διοίκηση, τους δημοσιογράφους της ομάδας, τους παίκτες, τον προπονητή. Τη συμπεριφορά, άλλωστε, τη γενική εικόνα μιας ομάδας, όχι μονάχα του ΠΑΟΚ, την επηρεάζει αποφασιστικά η κουλτούρα του οπαδικού κοινού. Την οποία «ακολουθεί», υπηρετεί, το «σύστημα» της ομάδας, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ μέχρι τον μαθητευόμενο ρεπόρτερ.

Κανένα «σύστημα» ΠΑΕ δεν κοντράρει, δεν καταδικάζει τα αίσχη της εξέδρας, είτε από οργανωμένους, είτε από ανώνυμους στον όχλο.

Στην Ξάνθη την περασμένη Κυριακή οι παοκτσήδες έκαναν «κατάληψη» στο γήπεδο της Ξάνθης. Χωρίς κανένα παρατράγουδο. Όλα κύλησαν ομαλά. Αυτό λέγεται «παράσταση πρωταθλητισμού». Όπως στα γκάλοπ λένε ότι ο τάδε αρχηγός κόμματος έχει «παράσταση πρωθυπουργού».

Οι παοκτςήδες, λοιπόν, στην Ξάνθη έδωσαν ρεσιτάλ ωριμότητας. Δεν χρέωσαν την ομάδα τους με την απειλή τιμωρίας. Αντί να κάνουν επεισόδια, ξέδωσαν με πανηγύρια. Καλό. Πολύ καλό.

Επιτέλους! Να σταματήσει αυτή η αηδία της ποδοσφαιρικής Ελλάδος. Να βγαίνει ο πρωταθλητής μέσω δικαστηρίων. Να ξεκινάνε πρωτάθλημα με μείον βαθμούς οι ΠΑΕ. Κι όλα αυτά γιατί κάποιοι ξηγιόνται καουμπόϋκα στην εξέδρα.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...