Η ΑΕΚ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΟΡΟ

 

Δεν κέρδισε χθες η ΑΕΚ στην Λαμία, δεν έχασε. Μικρη σημασία το αποτέλεσμα, η ισοπαλία, περισσότερο αξίζει να σταθεί κανείς στο σκορ. Στα τέσσερα γκολ του 2-2, που λέει πολλά. Και για τις δυο ομάδες. Για την Λαμία που στέκεται περίφημα και με αντιπάλους με υψηλώτερους στόχους. Για την ΑΕΚ που συνεχίζει να βρίσκεται σε θέση αξιόμαχη εν οψει του τελικού του κυπέλλου.

Το έχουμε πει. Η ΑΕΚ δείχνει πανέτοιμη, αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά, εν όψει του τελικού του κυπέλλου στις 11 Μάιου. Η ρεβάνς με την Λαμία είναι στην ατζέντα, απλά διαδικαστικά, μετά το 2-0 του πρώτου ημιτελικού. Η σκέψη είναι επικεντρωμένη στο τελικό, κι αυτό φάνηκε κραυγαλέα στο χθεσινό 2-2.

Αδιάφορη βαθμολογικά η ΑΕΚ, όπως και ο αντίπαλος, αλλά οι κιτρινόμαυροι το κτύπησαν το παιχνίδι και σκόραραν εκτός έδρας δυο φορές. Αν αντιμετώπιζαν το ματς με αρνητική σκοπιμότητα, με παθητικότητα, με σκοπό να μην χάσουν, να πάρουν αποτέλεσμα αδιαφορώντας για τις εντυπώσεις, τότε θα έπεφταν στο λούκι της... σκουριάς. Να έμεναν αλάδωτες οι μηχανές, ο μηχανισμός παραγωγής παιχνιδιού και αμυντική λειτουργία της ενδεκάδας.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ… ΜΕ ΤΣΟΠΑΝΗ