ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Μεγάλο όνομα του αγγλικού ποδοσφαίρου η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πιο μεγάλο, ίσως. Ποια τύχη, όμως, να έχει όταν αντιμετωπίζει την ανώτερη της Μπαρτσελώνα; Καμιά. Πολύ περισσότερο όταν μέσα στους αντιπάλους της αγγλικής ομάδας βρισκόταν ο μοναδικός Μέσι. Αυτός που δεν παίζεται.

Άδικο να χαρακτηρίζουμε καλύτερη ομάδα την Μπαρτσελώνα.Ούτε της αρμόζει να την πούμε ανώτερη της Μάντσεστερ και της όποιας άλλης! Το δίκαιο, το σωστό είναι να πει κανείς ότι η ομάδα με κάπταιν τον διάολο Μέσι παίζει έτσι που δεν μπορεί άλλη ομάδα.

Μελαγχολικό να παρακολουθείς ποδόσφαιρο κορυφής και να βλέπεις κοτζάμ Μάντσεστερ να ''παίζει'' μονάχα για να μη φάει γκολ. Μη δεχθεί περισσότερα από τρία. Τα δυο από τον Μέσι που τουλάχιστον ως εκτελεστής βρέθηκε σε... κακή μέρα. Έχασε για πλάκα άλλα δυο τεμάχια.

'Ετσι που λες, αν δεν είδες το ματς. Οι της Μπάρτσα άλλαζαν το τόπι και οι της Μάντσεστερ παρακολουθούσαν, λες και ήταν θεατές στην εξέδρα. Οι της Μάντσεστερ είχαν αδυναμία να εισχωρήσουν στην αντιπάλη περιοχή, και το έκαναν μόνο με σέντρα. Από την άλλη, η αλητοπαρέα του Μέσι προκαλούσαν εγκεφαλικά με τις επικίνδυνες και σε κλειστούς χώρους επισκέψεις στα καρέ της Μάντσεστερ. Και μόνο να σκεφθεί κανείς πως αισθανόντουσαν οι παίκτες της αγγλικής ομάδος, απέναντι στη συνεχή απειλή να διασυρθούν προσωπικά από τους αντιπάλους, είναι αρκετο να κατανοήσει τη ψυχολογία των ηττημένων και αποκλεισμένων από τους ημιτελικούς.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ