ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΙΟ

 
Για ποιο λόγο να γίνει ο τελικός κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, όπως είναι προγραμματισμένος το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ, αν τελικά αποφασιστεί να διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Ας τον κάνουν σε κάποιο επαρχιακό γήπεδο. Γιατί αυτή η πολυτέλεια στο ολυμπιακό στάδιο; Και δεν θα είναι τυπικά ''γηπεδούχος'' η ΑΕΚ, αφού χρησιμοποιεί για έδρα της το ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια. Έτσι, ο τελικός θα γίνει σε αληθινά ουδέτερη έδρα.
 
Πέρα απ' αυτό. Κανονισμένος είναι ο τελικός στο ΟΑΚΑ διότι επιβάλλεται ο σπουδαιότερος αγώνας της χρονιάς να πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας. Ποιο, όμως, είναι το νόημα όταν το παιχνίδι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ θα γίνει με άδειες κερκίδες; Οι κυρίες και οι κύριοι που θα παρακολουθήσουν το ποδοσφαιρικό δρώμενο με προσκλήσεις δεν θα έχουν παρέα και σε κάποιο άλλο γήπεδο.
 
Πολιτισμένη η ατμόσφαιρα προβλέπεται και σ' ένα ταπεινό γήπεδο, αφού και αστυνόμευση θα υπάρχει και απουσία των μάου-μάου από τις δυο ομάδες. Η δε κυβέρνηση, αν τελικά απαγορεύσει την προσέλευση θεατών, θα έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη. Επειδή επί των ημερών της για πρώτη φορά σε κρίσιμο παιχνίδι δεν έγιναν επεισόδια και δεν ακούστηκαν βωμολογίες από την εξέδρα.
 
Ας διαμαρτύρονται ΠΑΟΚ (στη φώτο από το χθεσινό 2-0 στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ) και ΑΕΚ, τις δυο ΠΑΕ που θέλουν τους κάφρους του στον τελικό.
Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!