Η ΑΕΚ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ... ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ!

 

Τελείωσε ο κύριος Μέλο Περέιρα από το πρωτάθλημα. Αρκετά. Και μ' αυτόν κουμάντο από το 2017 τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα στη διαιτησία. Ναι μεν δεν υπάρχει Παράγκα και εγκληματική οργάνωση, αλλά τα όργια δεν σταμάτησαν ποτέ. Στο περασμένο πρωτάθλημα, αυτό του 1018-19 σφύριξαν ξένοι τα ''κρίσιμα'' παιχνίδια και υποχώρησε η καχυποψία. Αυτό δεν είναι επιτυχία που πιστώνεται στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, που ελέγχεται για τα φαλτσοσφυρίγματα των Ελλήνων ρέφερυ.

Από καλή οικογένεια ο Βίτωρ Μέλο Περέιρα, με σοφιστικέ ύφος, διεθνής διαιτητής επιπέδου μουντιάλ, αντικατέστησε έναν επίσης αλλοδαπό κοράκι, από την Σκωτία. Και να μην είναι ύποπτος ο 62χρονος Περέιρα, σύμφωνα με τις ''εξετάσεις'' του θεωρείται ακατάλληλος πλέον. Οι εμπειρίες του και οι όποιες ικανότητες στο αντικείμενο δεν φτάνουν για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Αυτό αποδείχθηκε.

Μετά, μάλιστα, την χθεσινή καταγγελία της ΑΕΚ, ο Περέιρα είναι καμμένος. Δεν γίνεται να συνεχίσει να έχει την ευθύνη και στο προσεχές πρωτάθλημα. Η διαιτησία του Γερμανού, αλλά και ο με ερωτηματικά τρόπος ορισμού του στον τελικό του κυπέλλου ΠΑΟΚ- ΑΕΚ βάζουν τέλος στην παρουσία του Περέιρα.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΣΑ ΚΙ ΟΧΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ