Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

 

Οι ψαγμένοι στον Παναθηναϊκό το πήραν πρέφα με τη μια. Ότι γίνεται παιχνίδι. Ότι δεν χάθηκε τέτοια ευκαιρία στον ακήρυκτο πόλεμο σε βάρος του πιο εύκολου στόχου, δηλαδή του Αλαφούζου. Παιχνίδι βρώμικο, με τη συνέργεια ΜΜΕ κι όχι προς όφελος του Παναθηναϊκού.

Ποιοι είναι οι ψαγμένοι; Οι αιώνιοι ψαγμένοι. Οι ''επαγγελματίες'' παναθηναϊκάρες. Οι opinion makers της εξέδρας. Το ''περιθώριο'' που πάντα βγαίνει στη σέντρα, μ' όλες τις διοικήσεις και μ' όλες τις καταστάσεις. Και απαιτεί με το γνωστό τρόπο τη ''συμμετοχή'' του να έχει λόγο στις εξελίξεις.

Μετά το 4-0 ρυθμίστηκαν τα σημεία βολής στα κανόνια να κοπανάνε τον Αλαφούζο. Άδικο; Ο πρώτος φταίχτης, χωρίς συζήτηση. Στην πραγματικότητα ακόμα και σήμερα, επτά χρόνια τιμόνι στην ομάδα, είναι ένας ''ξένος'' στον Παναθηναϊκό. Επιχειρηματικά ποτέ δεν ένοιωσε δεμένος με την ΠΑΕ, πάντα θεωρούσε, ακόμα και σήμερα πως ήταν αυτοκτονική, εφιαλτική η απόφαση του να μπλεχτεί με τον Παναθηναϊκό.

Άλλο αυτό. Άλλο ο Αλαφούζος, ο ορισμός της αποτυχίας στο ποδόσφαιρο, κι άλλο τα προσωπικά ανομολόγητα πλάνα για το... συμφέρον της ομάδας, που τούτη τη στιγμή ''δουλεύονται'' με αφορμή την προβληματική εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΑΡΗ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΣΥΡΙΑΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ