ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ... ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!

 

Μας τα είχαν ζαλίσει. Για μέρες. Για εβδομάδες. Για μήνες. Και τα έγραφαν όπως τους τα έλεγαν. Ανύπαρκτα πράγματα. Σχέδια μεγάλα, οράματα απίθανα, πακέτα να φάνε όλα τα λαμόγια και οι παρατρεχάμενοι νυν και πρώην στον Παναθηναϊκό, και να μη μείνει παραπονούμενος ουδείς της λίστας των οργανωμένων.

Άγγλοι θα αγοράσουν το ΟΑΚΑ, την ΠΑΕ, τον ερασιτέχνη, τον ίδιον τον Αλαφούζο. Και άμα λάχει θα σπρώξουν τίποτα πακέτα σε συριζαίους υπουργούς. Την... ανάσταση μου, όλα για τη σωτηρία και το μεγαλείο της Πανάθας. Και ξαφνικά έπεσε σιγή ασυρμάτου. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπήρχε τίποτα εκτός από τα στημένα ρεπορτάζ.

Είχαν προηγηθεί... αποκαλύψεις για τους Κινέζους, κι αυτό το παραμύθι έσβησε σαν παγάκι στο ουίσκυ. Γιατί δεν υπήρχαν Κινέζοι, και Μογγόλοι. Μετά είχε σειρά ο Ταϋλανδός Παϊρόζ, άλλη φοβερή και απίστευτη μεταγραφή. Ερχότανε με τα περίεργα σακάκια στο Λήδρα Μάριοτ, έτρωγε εκεί και έπινε, κι όχι μόνον, τα άλλα είναι προσωπικά δεδομένα, όλα πληρωμένα, και γράφανε ποτάμια και καταρράκτες για τη μοναδική... λύση στον Παναθηναϊκό, ενώ τον σωτήρα τον κυνηγάγανε στο Βέλγιο.

Το νέο σήριαλ ξεκίνησε κανονικά, αλλά ξαφνικά πάλι οι αποκαλυπτικοί ρεπόρτερ έκρυψαν τα χειρόγραφα τους. Ο νέος σωτήρας, Έλληνας επιχειρηματίας αυτός, βρέθηκε μπλεγμένος με συμμορία διεθνών κλεφτών, τραπεζιτών, επενδυτών, επαγγελματιών ''χαρτοκλεφτών'' σε παιχνίδια insider trading χρηματιστηρίων, που τους τσάκωσε το FBI και τους πέρασαν κιόλας βραχιόλια.

Για σκέψου! Να είχε δαγκώσει το μαντολάτο ο Αλαφούζος και οι αμερικάνικες αρχές να τον καλούσαν για ''διευκρινίσεις'', μήπως εισέπραξε τίποτα ψιλά, προκαταβολή, δολάρια βρώμικα από τον άνθρωπο που θα έφτιαχνε το... γήπεδο στο Βοτανικό. Τελικά, απ' αυτή την τελευταία ιστορία δικαιολογημένα είναι απογοητευμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πόνταρε πολλά στον άνθρωπο που καταζητούν οι αμερικάνικες φορολογικές διωκτικές αρχές.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ