ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΒΕΒΑΙΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑ

 

Αύριο Κυριακή παίζουν ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό και λόγω προϊστοϊρίας αντιμετωπίζεται σα ματς ντέρμπυ. Δεν είναι, όμως. Ο μεν ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό, είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, ο δε Παναθηναϊκός απλά προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Αυτή είναι η πραγματικότητα, την οποία αγνοούν και γι΄ αυτό έχουν ορίσει διαιτητή ξένο.

Τα δυο γυμνά κορμιά στο κρεβάτι λες ότι έφθασαν λίγο πριν από την αποκορύφωση. Μαινόμενη βακχίδα η κυρία, σίγουρα έχει αρχίσει να κτυπάει τους οργασμούς πριν από τη διείσδυση, ξεφωνίζει με σπασμούς. Λυσσασμένος κι ο άλλος, ηφαίστειο σκέτο, ευλογημένος από τον Διόνυσο αγιάζει το φουντωμένο στο αίμα κορμί της όταν με το στόμα του ορμάει στα χείλη του αιδοίου.

Εγώ είμαι ευτυχισμένος θεατής, τους παίρνω μάτι, τις στιγμές όπου άνδρας και γυναίκα έφθασαν πια έξω από την πόρτα του παραδείσου. Λειτούργησε η ίδια η επανάσταση των δυο σωμάτων.

Ντέρμπυ είναι η πρόσκληση σε ποδοσφαιρική συνουσία. Όχι ένας άνοστος γηπεδικός διάλογος ανάμεσα σε δυο πρωταγωνιστές διαφορετικής δυναμικότητας. Με στόχους διαφορετικούς στο πρωτάθλημα. Ποια αξία να έχει η νίκη της ισχυρώτερης ομάδας όταν δεν προέλθει μετά ποδοσφαιρικό οργασμό.

Επανέρχομαι στους δυο εραστές της ιστορίας μας και στις στιγμές της έγκαυλης παραφοράς τους, όταν δεν σκεπτόντουσαν τίποτα άλλο. Ζούσαν την ερωτική τους αποθέωση. Κι εγώ, ο θεατής, το καταφχαριστήθηκα. Και στο τέλος της ερωτικής τους παράστασης δεν τους χειροκρότησα μόνο, τούς έστειλα και μια αγκαλιά λουλούδια.

Στη φώτο, το τελευταίο παιχνίδι των δυο ομάδων, η νίκη 2-0 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙ... ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ