Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ… ΠΑΟΚ

 

Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από την ένατη αγωνιστική. Όση κι αν έχει προλάβει να διαμορφωθεί η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στους διεκδικητές. Υπάρχει, άλλωστε, και η επιπρόσθετη διαδικασία των play-off, μετά την ολοκλήρωση των οποίων θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα. Η χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού λειτουργεί σε επίπεδο εντυπώσεων. Τσαλακώνει σε κάποιο βαθμό την εικόνα του Ολυμπιακού.

Μέσα στο παιχνίδι είναι και οι εντυπώσεις, που πιθανόν στην πορεία να μην είναι μόνον απλές εντυπώσεις, αλλά και να επιβεβαιώνουν αδυναμίες.

Οι 7 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος είναι επαρχιακές. Στην περασμένη διοργάνωση με 16 ομάδες, οι ΠΑΕ με έδρα στην περιφέρεια ήταν 8, και ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν πολύ καλή συγκομιδή βαθμών. Μάζεψε 19 στο απόλυτο των 24 πόντων.

Θα χάσει την επαφή του με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός αν δεν παίρνει τρίποντα στην επαρχία, όπως συνέβη χθες στα Πηγάδια. Κέρδισε 1-0 στη Λάρισα του Κούγια, δεν κέρδισε διότι δεν σκόραρε στην Ξάνθη. Κι αυτή τη φορά, δεν πρέπει να έχει παράπονο για την διαιτησία. Ούτε πέναλτυ δεν του δόθηκε, ούτε παίκτης του αποβλήθηκε, όπως ισχυριζόταν στο πρόσφατο παρελθόν, όταν έπαιζε στην Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΒΕΒΑΙΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑ