ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ

 

Μπάλα Ευρώπης απόψε. Θα την αράξουμε στην τηλεόραση και το πιο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να δούμε... ελληνικό πρωτάθλημα. Παιχνίδι του δικού μας πρωταθλήματος. Καμιά σχέση η ένταση και ο ρυθμός του ευρωπαϊκού ματς. Γιατί; Γιατί οι παίκτες των ελληνικών ΠΑΕ τρέχουν όπως οι συνάδελφοι τους στις ευρωπαϊκές ΠΑΕ;

Πλήρες οκτάωρο. Καθημερινά κάρτα χτυπούσε ο Μπέκαμ στο προπονητήριο της ομάδας του, της εκάστοτε ομάδας του, όσο έπαιζε μπάλα. Από τα μικρά του έως τα σαράντα κοντά που σταμάτησε. Έμπαινε στο κέντρο της Γιουνάιτεντ στις 8.30 το πρωί και έφευγε στις 6 το βράδυ. Το ίδιο και στο Μιλανέλο, όταν στα γεράματα του πήγε στην Μίλαν.

Τι διάολο κάνει τόσες ώρες στο προπονητήριο ένας διάσημος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εκτός από την μπάλα έχει και τόσες άλλες ασχολίες, τις εξωγηπεδικές, αλλά σχετικές με τη δουλειά του μπίζνες, μέσα και οι οικογενειακές του υποχρεώσεις; Αυτό που έκανε ήταν απλά να εργάζεται. Και ταυτόχρονα ξεκουραζόταν. Όπως το λέω. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, όταν δίνεσαι, τότε η προπόνηση είναι ευχαρίστηση. Είναι χαλάρωση. Είναι παιχνίδι.

Στην Ελλάδα όταν ο ξένος χτυπιέται στις ασκήσεις, τα βάρη, ό,τι άλλο, τον ποδοσφαιριστή της ελληνικής ΠΑΕ θα τον τρακάρεις σε καφέ της Γλυφάδας.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ''ΓΑΒΡΟΥΣ'' ΚΑΙ ''ΒΑΖΕΛΟΥΣ''