ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΤΑΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Η ΕΘΝΙΚΗ...

 

Μη δούνε κάτι καλό. Δεν θα μας πούνε ότι είναι καλό. Αθυτό είναι το... κακό. Θα μας πούνε ότι είναι πολύ καλό. Σπουδαίο και ιστορικό. Ελπιδοφόρο και άξιο να το χειροκροτήσουν όλοι.

Η κουβέντα για την εθνική ομάδα, που κέρδισε και χθες ένα αδιάφορο παιχνίδι. Όχι ότι ήταν αδιάφορη για τη νίκη η Φινλανδία, αλλά δεν καιγόταν για το αποτέλεσμα, αφού είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση. Η ομάδα που είχε την πίεση ήταν μόνο η Ελλάδα, στο τελεθταίο ματσάκι του ομίλου για να... αποδείξει ότι κάνει ''επιστροφή''.

Το ζητούμενο είνια η εθνική να κερδίσει πρώτα τον κόσμο. Όχι να αποσπάσει εύκολα σχόλια, μετά την τρίτη σερί νίκη, τη χθεσινή. Δεν κοστίζει τίποτα να γράψουν στα πρωτοσέλιδα ότι ξαναγίνεται ομαδάρα η Ελλαδάρα, ότι... ήδη προκρίθηκε στο μουντιάλ του Κατάρ το 2222. Λόγια.

Κάτι σπουδαίο και αληθινά μεγάλο χρειάζεται να πετύχει η εθνική. Νίκες και μια τουλάχιστον πρόκριση για να συμφωνήσει κανείς ότι κάτι άλλάζει, κάτι άλλαξε. Ναι, πήρε τρεις νίκες η εθνική αφού τα κατάφερε να διασυρθεί, να συνεχίσει τον κατήφορο της, αλλά δεν φτάνει.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ