ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

 

Αυτό δεν λέγεται στραβοπάτημα, μια γκέλα που είναι στο πρόγραμμα. Πρόκειται για ήττα, είναι σα να έχασε ο Ολυμπιακός με το ''Χ'' στην πλατεία από τον Πανιώνιο. Και είναι μια αποτυχία πανηγυρική και σημαδιακή, στην οποία δεν χωράει δικαιολογία καμιά. Από κάθε άποψη ο Πανιώνιος δεν στέκεται με τίποτα στην ίδια ζυγαριά με τον Ολυμπιακό. Δυο ομάδες διαφορετικών κυβικών, που δεν είναι συγκρίσιμες επειδή συμμετέχουν στο ίδιο πρωτάθλημα.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη κερδίζει στα τελελευταία ή στο τελευταίο λεπτό. Χθές ο Πανιώνιος βρήκε μια ευκαιρία στο 88 και ο δανεικός από τον Παναθηναίκό παίκτης, Εμμανουηλίδης στο όνομα, έκανε την ισοφάριση.

''Τιμωρήθηκε'' ο Ολυμπιακός διότι δεν καθάρισε το ματσάκι στην ώρα του. Να βάλει 2-3 γκολ και να μην παραμένει στο ρευστό 0-1 μέχρι τις τελευταίες ανάσες του αγώνα.

Είναι και η... σκέψη της Τότεναμ, που ο Ολυμπιακός την αντιμέτωπίζει αύριο Τρίτη στο Λονδίνο. Παλιά ιστορία για κάθε ελληνική ομάδα που παίζει και στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός του 1970-71 πορευόταν για τον τελικό του κυπέλλου Ευρώπης κι έκανε γκελες στο πρωτάθλημα με τις μικρές ομάδες. Ήταν αγνώριστος, ένας άλλος Παναθηναϊκός.

Να, γιατί στον Ολυμπιακό το... φοβόντουσαν τον Πανιώνιο. Μήπως δεν περάσουν από τη Νέα Σμύρνη, στο πιο σίγουρο εκτός έδρας παιχνίδι. Και μετά τον Μουρίνιο και την Τότεναμ, καπάκι είναι το ντέρμπυ της χρονιάς. Το ντέρμπυ πρωταθλήματος. Στο Καραϊσκάκη, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡΝΤΑΡ ΜΠΕΤΟΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ