Ο ΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ 0-2 ΚΑΙ ΤΟ 2-4

 

Η Μπάγερν κοπάνησε στο Βελιγράδι με 6-0 τον Ερυθρό Αστέρα, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Ολυμπιακού. Το έκτο γκόλ μπήκε στο 90, που σημαίνει ότι η γερμανική ομάδα εκτός έδρας δεν αρκέστηκε στο 5-0. Και στις καθυστερήσεις πέτυχε έβδομο γκολ που ακυρώθηκε από το VAR. Ερώτημα γνήσια ποδοσφαιρικό; Το φοβερό και τρομοκρατικό 6-0 με τέσσαρα γκολ του Πολωνού Λεβαντόφκι είναι δουλειά μόνο της Μπάγερν; Εννοώ, ότι και ο Ερυθρός Αστέρας ήταν στο γήπεδο, κι αυτός ΄΄βοήθησε'', είχε συμμετοχή στο αποτέσμα. Άρα, ασφαλώς οφείλεται και στην ομάδα που γνώρισε τη συντριβή το 6-0.

Ας αφήσουμε τα χαζά μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. Ότι στάθηκε άτυχος, ότι τον αδικεί το 4-2, ότι θα μπορούσε την ισοπαλία. Κι... αν τούτο, κι.... αν το άλλο... Η αλήθεια είναι πως στο γήπεδο δεν υπάρχει μονάχα μια ομάδα. Δυο είναι οι αντίπαλοι, άρα και οι δυο έχουν... μερίδιο στο όποιο τελικό αποτέλεσμα, έτσι ή αλλοιώς, σ΄αυτόν ή τον άλλον βαθμό

Ο Ολυμπιακός έβαλε δυο γκολ κι έκανε 2-0 στην Τότεναμ. Ε, δεν τα πέτυχε μόνος του τα δυο τέρματα. Έβαλε το χέρι της και η λοντρέζικη ομάδα. Και απ΄εκεί και πέραν τι βλέπει ο καθένας. Να το πούμε χοντρά, πόσο τα εκατό ''ευθύνεται'' η Τότεναμ για το 0-2, πόσο τα εκατό προήλθε από την ενεργητικότητα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν έβαλε μόνο δυο, δέχθηκε και τέσσερα. Μήπως δεν συνλεβη αυτό; Και προέκυψε το άλλο. Ότι η Τότεναμ έφαγε δυο κι έβαλε τέσσερα.

Ένα ματς είναι ένα, αλλά έχει... δυο όψεις. Πιο σωστά το διαβάζει διαφορετικά ο οπαδός της μιας και της άλλης ομάδας. Αν λάβεις υπ΄ όψιν τι γράφουν από χθες τα μέσα στην Ελλαδα, και τα συγκρίνεις με την κριτική προσέγγιση από Αγγλία, τότε θα συμφωνήσεις πως δεν αναφέρονται στον... ίδιον αγώνα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΖΟΡΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ