ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ- ΙΒΑΝ ΣΕ ΦΟΝΤΟ... ΜΑΦΙΑΣ

 

Άντε να γίνει η συνάντηση των 4 μεγάλων για να επέλθει η... ηρεμία στο πρωτάθλημα. Και θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, ο ένας δίπλα στον άλλον ή απέναντι με τον... Αυγενάκη στη μέση, οι Μαρινάκης, Σαββίδης. Ο εφοπλιστής ξεφώνησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι έχει στήσει το πρωτάθλημα, και μετά απ' αυτή τη μπόμπα, να περιμένουμε να... συμφωνήσουν για το καλό του ποδοσφαίρου.

Έπαιρνε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και ο Ιβάν Σαββίδης μιλούσε για μαφία στο πρωτάθλημα. Πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, διεκδικεί και το επόμενο, για να έλθει η σειρά του Μαρινάκη να μιλάει για μαφία.

Τελικά, ποιος είναι ο μαφιόζος; Γιατί ούτε ο Σαββίδης είναι κόζα νόστρα, ούτε ο Μαρινάκης. Ή είναι και οι δυο μαζί, αλλά όχι πραγματική γκαγκστερική συμμορία, αλλά μαϊμού, κινηματογραφική μαφία και παραπλανούν με τις καταγγελίες τους.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Είμαστε θέατρο. Καλοκαιρινή επιθεώρηση μέσα στην παγωνιά. Αυτοί που αλληλοκατηγορούνται με ό,τι πιο βαρύ στο λεξιλόγιο τους, αντιμετωπίζονται στο εσωτερικό και το εξωτερικό, σαν τα κατάλληλα πρόσωπα μέσα από τα οποία περνάει η κάθαρση. Η λύτρωση. Ο παράδεισος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ... ΙΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ