ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΒΑΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ απόψε στην Τούμπα. Τι λέμε; Τίποτα. Πριν το παιχνίδι δεν λες τίποτα. Ένα ερώτημα αξίζει τον κόπο για συζήτηση. Αν πάλι θα φάει γκολ ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο 32χρονος στόπερ Φερνάντο Βαρέλα.

Ξεκινώ με την άποψη ότι μάλλον ήταν σωστή η απόφαση της ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι. Όταν, μάλιστα, ο επαγγελματίας ζητούσε αύξηση αποδοχών. Δεν το συζητάμε ότι και στον Βαρέλα, που με τον Ισπανό Κρέσπο ήταν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ο ΠΑΟΚ χρωστάει την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Βαρέλα στο νέο πρωτάθλημα έχασε τη θέση του από τον Ίνγκασον και όποτε έπαιξε ήταν κίνδυνος-θάνατος για την ομάδα του. Στο περασμένο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ με Βαρέλα δέχθηκε συνολικά 14 γκολ σε 30 αγώνες, και στο τρέχον 14 τεμάχια μόνο στα 8 ματς στα οποία έπαιζε ο Βαρέλα. Χωρίς αυτόν στην άμυνα ο ΠΑΟΚ στα άλλα 9 ματς έφαγε μόνο τρία (3) γκολ!!!

''Μα, θα αφήσετε να φύγει ο Βαρέλα;...'' πίεζαν κάποιοι και ο Ιβάν έβαλε το κάτι παραπάνω και κράτησε τον παίκτη που είχε αποκτηθεί με 1,4 εκ. το καλοκαίρι του 2016 με τριετές συμβόλαιο από την ρουμανική Στεάουα.
Πάλι είχε ευθύνη σε γκολ στο 4-2 του Άρεως ο Βαρέλα, που υπέγραψε νέο τριετές αλλά δεν είναι πλέον αυτός που ήταν.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ