ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ''ΓΑΛΛΙΚΑ'' ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ''4''

 

Αστείο και μόνο να το αναφέρει κανείς. Ότι το πρωτάθλημα θα... αλλάξει διότι θα γίνουν ενωρίτερα οι εκλογές στην ΕΠΟ. Κι όμως, αυτή είναι μια απόφαση πολύ... σπουδαίας σημασίας, κατά την εκτίμηση του υφυπουργού, και των αξιωματούχων των FIFA-UEFA. Η άλλη απόφαση της χθεσινής συνάντησης των ''4'' είναι να προσκαλούνται περισσότεροι ξένοι διαιτητές.

Για να μην κοροϊδευόμαστε, είναι από μόνο του σκάνδαλο να έχουν άποψη για τις εκλογές της ομοσπονδίας οι ΠΑΕ. Με την ευλογία, μάλιστα, του παρισταμένου υφυπουργάκου, ο οποίος κομπιάζει γιατί τα αφεντικά των ''4'' ΠΑΕ υποκαθιστούν την πολιτική παρέμβαση της κυβέρνησης στο αντικείμενο.

Επίσης. Δίνω την πληροφορία ότι στις εκλογές της ΕΠΟ, όποτε αυτές πραγματοποιηθούν, θα ψηφίσουν οι ίδιοι. Οι πρόεδροι των τοπικών Ενώσεων. Και με τον... ίδιο άψογο δημοκρατικό τρόπο, με την ασφαλή συνέπεια πάντα να εκλέγεται διοίκηση της αρεσκείας του άλφα ή βήτα μεγαλομετόχου ΠΑΕ.

Αλλαγή είναι να σταματήσουν να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Όχι να μετακαλούνται... περισσότεροι. Η απόφαση, άλλωστε, να επιστρέψουν ξένες σφυρίκτρες μετά από 50 χρόνια, έγινε επειδή οι ''4'' υποψιάζονται (!!!) ο ένας τον άλλον, ότι επηρεάζουν τους Έλληνες. Όχι διότι οι Έλληνες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ντόπιου πρωταθλήματος.

Ο εκπρόσωπος FIFA-UEFA που εδώ και μήνες έχει πάρει πρέφα πως παίζεται το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, με την κύρια ευθύνη των αφεντικών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δεν αιφνιδιάστηκε με κάποια ''γαλλικά'' που αντηλλάγησαν, και πολύ κυριλάτα, και πολυ κομψά, για να μην τους αδικούμε. Καμιά έκπληξη για τον ''ύπατο αρμοστή'' του ελληνικού ποδοσφαίρου που τα ''μεγάλα αφεντικά'' αδιαφορούν για τη δυσφήμιση του προϊόντος τους. Και δεν διστάζουν σε κάθε ευκαιρία να επιτεθούν δημόσια ο ένας σε βάρος του άλλου.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΙΑ Η... ΣΤΑΝΗ ΜΕ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΕΣ!!!