ΜΕ ΑΡΗ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο στο αποψινό εξαιρετικά ενδιαφέροντα αγώνα με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Πρώτο λόγο δεν σημαίνει, για να μην παρεξηγούμαστε, πως είναι πιο κοντά στη νίκη. Σε καμιά περίπτωση αυτό. Αλλά; Ο μεν γηπεδούχος Άρης θα ορμήσει να πάρει το τρίποντο, θα... αφήσει τον αντίπαλο να πάρει το ρυθμό του η πολύπειρη ΑΕΚ,η οποία με... άλλο στυλ αγωνιστικό, κάπως πουτανίστικο, θα ψάξει το αποτέλεσμα.

Αυτή θα 'ναι η εικόνα της αναμέτρησης, που μη λέμε πολλά, προβλέπεται να κριθεί πρώτα από την άμυνα της ΑΕΚ και μετά από την αποτελεσματικότητα ή όχι του Άρεως.

Ο Άρης πέρασε στην τετράδα του κυπέλλου και έχει εξασφαλίσει την εξάδα στο πρωτάθλημα. Πετυχημένη στα... χαρτιά η σαιζόν προς το παρόν και ανοικτό το κάτι περισσότερο. Με την ΑΕΚ τι ψάρια θα πιάσει; Αυτό είναι το ζητούμενο, όταν ο αντίπαλος ειδικά απόψε έχει συνείδηση των δυσκολιών του παιχνιδιού. Και, κυρίως, ότι μειονεκτεί στα... γραφειοκρατικά. Στο ματς του άλφα γύρου τον περασμένο Νοέμβριο ''έδωσε'' 1-1 στον Άρη (φώτο), ενώ στα τελευταία 8 ματς στην Θεσσαλονίκη έχει κερδίσει μόλις μια φορά.

Ψυχολογικής πνοής συνάντηση εν όψει play-off στο πρωτάθλημα και της κλήρωσης στο κύπελλο, διότι πιθανότατα να βρεθούν αγκαλιασμένοι. Η ΑΕΚ έχει μια υπεροχή στα σημεία, έναν αέρα σύμφωνα με τα κιτάπια του πρωταθλήματος (βαθμοί, γκολ), που ο Άρης θα προσπαθήσει να ακυρώσει με τη νίκη του.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ