ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ

 

Δεν κρύβονται πλέον στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής τους δεν τους ικανοποιεί, κρίνεται λίγος. Άρα, θα αντικατασταθεί ακόμα κι αν η ομάδα επαναλάβει την επιτυχία να πάρει το πρωτάθλημα.

Εδώ και μήνες υπήρχε πρόβλημα για τον Πορτογάλο προπονητή. Η ομάδα, όμως, ήταν σε τροχιά τίτλου και το ιερατείο του ΠΑΟΚ δίσταζε να αποφασίσει την κίνηση. Να σουτάρει τον Μορέιρα Φερέιρα.

Είναι συγκεκριμένα αυτά στα οποία θεωρείται υπόλογος ο προπονητής. Πρώτον, δεν πρόσθεσε τίποτα το ουσιαστικό στην ομάδα. Και, δεύτερο, δεν πήρε από τους παίκτες εκείνα τα οποία μπορούσαν να εξασφαλίσουν στον ΠΑΟΚ μια σταθερή πρωτοπορία στη βαθμολογία. Πλήρης η αποτυχία του Φερέιρα, δηλαδή.

Ο 41χρονος Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει ακόμα βιογραφικό προπονητή καριέρας. Ήλθε στη Θεσσαλονίκη σα λύση ανάγκης τον Ιούλιο του 2019, όταν ''δραπέτευσε'' από τον ΠΑΟΚ, μάλιστα αφού είχε ξεκινήσει η προετοιμασία, ο Ρουμάνος Λουτσέσκου. Με τριετές συμβόλαιο και αρκετά τσουχτερό. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολλά λεφτά, πολύ περισσότερα απ' όσα φαντάζεται κανείς.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ!