ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 

Δεν έχει καμιά σχέση το αποτέλεσμα στο παιχνίδι Ξάνθης- ΠΑΟΚ 1-1 (φώτο) με την δικαστικά ανοικτή υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας που συνδέει τις δυο ΠΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με την καταγγελία. Δηλαδή,τι; Αν κέρδιζε η Ξάνθη, αυτό σήμαινε ότι είναι σκευωρία η όλη ιστορία. Και αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, η νίκη θα ακύρωνε κάθε... υποψία; Αυτά μόνο για τους χαχόλους.

Το τι ακριβώς έχει συμβεί το λένε τα στοιχεία και δεν περιμένει κανείς να... αποδειχθεί στο γήπεδο. Επειδή εύκολα οι χαχόλοι θα πουν ότι γίνεται ξεκάρφωμα ή επιβεβαιώνεται το αβαβά.

Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη φάση του πρωταθλήματος με την 26η αγωνιστική και έπεσε η αυλαία ολότελα... ελληνικά. Παράπονα ο ΠΑΟΚ γιατί το κοράκι του αρνήθηκε πέναλτυ στις καθυστερήσεις, σε πείσμα τι έδειξε η εικόνα στο μόνιτορ του VAR. Η νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 οφείλεται στον τερματοφυλάκα του... Παναιτωλικού .

Ελληνικό πρωτάθλημα είναι αυτό και δεν λείπουν από το μενού οι υποψίες και οι κατηγορίες για φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών. Αγωνιστικά, και παραμονές των πρώτων αναμετρήσεων στα ημιτελικά του κυπέλλου, σημειώνουμε την ήττα 2-1 του Άρεως στην έδρα του από τον Ατρόμητο και την ισοπαλία 1-1 της ΑΕΚ (ισοφάρισε στο 92) στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Μεθαύριο Τετάρτη παίζουν ΑΕΚ- Άρης στο ΟΑΚΑ.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΤΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΕΛΕΙ... ΠΑΡΕΑ