ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ

 

Στην αρχή έκανε αίσθηση στον απλό κόσμο το γεγονός ότι από τον κορονοϊό προσβάλονταν και επώνυμοι. Άτομα γνωστά, ηθοποιοί, παρουσιαστές, επιχειρηματίες. Δεν λέει κάτι ότι κόλλησαν τόσοι χθες, άλλοι τόσοι σήμερα, τι να πει ένας αριθμός των νοσούντων, ακόμα και θανάτων. Εντύπωση προκαλεί όταν γίνει γνωστό πως μέσα στα θύματα είναι συγκεκριμένα ο τάδε και ο δείνα... Λες και οι πολυσυζητημένοι και πολυφωτογραφημένοι της καθημερινότητας είναι άτρωτοι, δεν έχουν την ίδια μοίρα με το σωρό.

Πέθανε και ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λορένθο Σανθ στα 76 του. Ομορφάντρας. Αρχοντάνθρωπος. Με μεγάλη αδυναμία στο φουστάνι. Τον έχουν δει αμέτρητες φορές δημόσια με νεαρώτερη συνοδό, πάντα ξανθιά.

Πεθαίνει κάποιος και η απώλεια δεν είναι στους συγγενείς και φίλους. Είναι- γιατί όχι- και όσοι είχαν ένα άλφα νταραβέρι με τον μακαρίτη πλέον. Κάποιες ξανθές, λοιπόν, χάσανε το κελεπούρι. Τον άνθρωπο τους.

Με την ευκαιρία. Μέγας γυναικάς, στην ίδια κλάση με τον Λορένθο Σανθ, είναι ένας ακόμα πρόεδρος, και ιδιοκτήτης αυτός, ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο της Πόρτο από το 1982 Πίντο ντα Κόστα, γεννηθείς το 1937. Αυτός εμφανιζόταν για χρόνια με δυο και τρεις γκόμενες μαζί, όλες μελαχροινές.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΣΚΩΤ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ'' ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ