ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ... ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Ποδόσφαιρο ξανά. Σαββατοκύριακο με play-off και ντέρμπυ που παραπέμπουν σε κόντρες της χρυσής εποχής, όπως λένε το ίδιο για το ελληνικό σινεμά της χρυσής εποχής. Αυτά τα γράφουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι, που παραμένουν σε επίπεδο πρωϊνάδικου, διότι αρκετές ντόπιες ταινίες πήραν όσκαρ.

Τέλος πάντων, αύριο Κυριακή το πρόγραμμα έχει ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός και ΑΕΚ- Παναθηναϊκός (φώτο), και γι' αυτό μιλάμε για αξέχαστες γελοιότητες της ''καλής'' εποχής με τους παραδοσιακούς τραμπουκισμούς χουλιγκάνων της εξέδρας και των διοικήσεων των ΠΑΕ.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα, τι μπάλα να παίξουν οι ομάδες όταν θα είναι... άλλες ομάδες. Την ίδια φανέλα θα φοράνε, αλλά είναι επόμενο μετά από διακοπή τριών μηνών να μην είναι οι... ίδιες. Το πρόβλημα το έχει ο άρρωστος τζογαδόρος που έτσι ή αλλοιώς νοιώθει την... υποχρέωση να παίξει. Ο σοβαρός κουμαρτζής πάει πάσο, δεν ποντάρει ούτε ευρώ σε τέτοια...
ομίχλη μπροστά στα προγνωστικά, διότι δεν του ''μιλάνε''. Στοίχημα πάει αν μου ''μιλάει'', αν με καλεί να ρισκάρω.

Ποδόσφαιρο, λοιπόν, χωρίς κόσμο στα γήπεδα και χωρίς ξένους διαιτητές.Ο θεός βοηθός, όχι τίποτα άλλο, εύχομαι μη γίνει καμιά στραβή και κολλήσει κανένας από κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΝΑΡΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ