ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

 

Δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Περιττό να βάλει κανείς κάτω τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, σε πόσους αγώνες είχε συμμετοχή στα δυο χρόνια στο λιμάνι. Πόσα γκολ πέτυχε, ποσα λεπτά αγωνίστηκε. Η ουσία είναι ότι ο ποδοσφαιριστής λόγω τραυματισμού ήταν απών.

Στον παίκτη η ΠΑΕ κάνει συμβόλαιο για να παίζει, όχι να απουσιάζει γι΄αυτό και για εκείνο το λόγο. Να τον τρέχει στα νοσοκομεία, να τον βλέπει στον πάγκο. Συμβαίνει, όμως. Συμβαίνουν οι αποτυχημένες, οι τζούφιες, οι καντέμικες μεταγραφές.

Πολυσυζητημένη και περιπετειώδης με δικαστικά αξεσουάρ η μετακίνηση του Χριστοδουλόπουλου, μάλιστα στα 32 του, από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό. Ήταν ρίσκο. Ήταν και μια μεταγραφή εντυπώσεων. Ο Μαρινάκης έδειχνε ότι ήταν σε θέση να πάρει από τον Μελισσανίδη παίκτη πρώτης γραμμής. Ότι το αφεντικό της πρωταθλήτριας ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει τον πιο πολύτιμο παίκτη της,

Επόμενο να τελειώσει, όπως τελείωσε στον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος. Να νην ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Τουλάχιστον, ο από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης ποδοσφαιριστής έγραψε Ιστορία όταν φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι ο μόνος που έπαιξε και στις τέσσερις μεγάλες. Τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ, πέντε στον Παναθηναίκό και δυο στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΠΑΡΚΑ