ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΛΛΑΧ

 

Περιττό να περιμένουμε να μας το πει η ποδοσφαιρική αντιπαλότητα. Ότι ο Τούρκος είναι ο εχθρός της Ελλάδος. Ήταν και θα είναι πάντα. Επειδή τα μεγέθη δεν αλλάζουν με τους αιώνες. Η Τουρκία είναι μεγάλη, και δεν ανέχεται με τίποτα να κληρώσει στην Ελλάδα το Λαχείο Συντακτών κι αυτή να κάνει το κορόιδο.

Το 1958 κληρώνεται ο Ολυμπιακός με την Μπεσίκτας. Για το κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης. Ένταση ανάμεσα στις δυο χώρες. Είπαμε. Η γνωστή ιστορία. Γνωστή και παλιά όσο υπάρχει αυτό το καταραμένο κράτος της Τουρκίας.

Σα σήμερα, λοιπόν, Σεπτέμβριος μήνας είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι ανάμεσα στις πρωταθλήτριες Ελλάδος και Τουρκίας. Οι Τούρκοι, δηλαδή οι μυστικές τους υπηρεσίες και η κυβέρνηση τους, με τη φωνή της Μπεσίκτας θέλουν ουδέτερο γήπεδο, κατά προτίμηση Βελιγράδι. Σε συνεννόηση με την κυβέρνηση ο Ολυμπιακός αποφασίζει να παραιτηθεί της συμμετοχής του στο κύπελλο Ευρώπης, παρά να παίξει σε ουδέτερο.

Η Μπεσίκτας πέρασε άνευ αγώνων και αντιμετώπισε την Ρεάλ Μαδρίτης που νίκησε δυο φορές, και τελικά σήκωσε την τέταρτη σερί κούπα στο πρωταθλητριών.

Φέτος, η Μπεσίκτας που κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ το παιξε πολιτισμένα και δεν έκανε ανακατωσούρες αλά Ερντογάν. Έφαγε τα τεμάχια της στην Τούμπα και πήγε στην ευχή του Αλλάχ.

 Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ