ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Να, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι απρόβλεπτο. Ο Ολυμπιακός, όμως, κέρδισε την Ομόνοια από την Κύπρο, μάλιστα με δυο γκολ. Βεβαίως, ο πρωταθλητής ήταν το φαβορί και αναμένονταν να το πάρει το ματς στο Καραϊσκάκη. Πως, όμως, κέρδισε ο Ολυμπιακός; Με τρόπο που ουδείς θα μπορούσε να φανταστεί. Με ανύπαρκτο πέναλτυ και με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συμβαίνουν αυτά στη μπάλα. Συμβαίνουν, αλλά είναι απρόβλεπτα. Εντελώς. Αυτή, όμως, είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Η καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός να τελείωνε την πρώτη παρτίδα χωρίς σκορ. Η κατώτερη ομάδα και στα 90 να έχει μόνο μια σκέψη, μη φάει γκολ, και τελικά να θριαμβεύει το απρόβλεπτο, να βάζει χέρι στο αποτέλεσμα ο διαιτητής.  

Ποια είναι το ποδοσφαιρικό συμπέρασμα από το χθεσινό αγώνα; Ο Ολυμπιακός θα είχε τον πρώτο λόγο στην πρόκριση, ακόμα κι αν το ματς τελείωνε 0-0. Γιατί στην ρεβάνς θα έβρισκε τρόπο να σκοράρει. Η καλύτερη ομάδα για να φτάσει στο γκολ χρειάζεται… χώρο. Ελεύθερους και ανοικτούς χώρους. Στο επαναληπτικό παιχνίδι θέλει δεν θέλει, με το 0-0 στην τσέπη, η ομάδα της Κύπρου θα κυνηγούσε το γκολ, την πρόκριση, κι έτσι θα διευκόλυνε τον Ολυμπιακό.

Χθες η Ομόνοια ξεκίνησε αμυντικά. Αδιαφόρησε ολότελα να σκοράρει. Ούτε μια οργανωμένη αντεπίθεση. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, αλλά δεν είναι Μπάγερν ή Μπαρτσελώνα της καλής εποχής. Με συνέπεια η Ομόνοια να κάνει δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν ήταν και στα πολύ καλά του.

Τελικά, σ’ ένα κρυόπλαστο αγώνα, με την ακίνδυνη Ομόνοια, ο Ολυμπιακός τα κατάφερε να σκοράρει στο 69 με τη βοήθεια του διαιτητή. Ο οποίος αντί να δώσει φάουλ σε βάρος του επιτιθέμενου, χρέωσε τη βαρύτερη ποινή στον αμυντικό. Αναμένεται να διαμαρτυρηθεί ο Μαρινάκης στην UEFA, και ειδικά στον Θόδωρο Θεοδωρίδη, για στημένη διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού. 

 Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ