ΓΙΟΣ ΨΑΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΙ

 

Ο Μέσι δεν πήγε μόνος του στην Παρί Σαιν Ζερμάιν. Ούτε ο Αργεντινός αρχιπαικταράς χτύπησε την πόρτα της παριζιάνικης ομάδας που δέκα χρόνια πλέον βρίσκεται σε χέρια καταρινά. Σε κεφάλαια του Κατάρ. Κάποιος 47χρονος Νασέρ στο όνομα, γεννημένο και σπουδαγμένο golden boy (πέρασε και από το πανεπιστήμιο του Πειραιά), είναι το απόλυτο αφεντικό στην Παρί. Για λογαριασμό, βέβαια, του σείχη, του ιδιοκτήτη του πλούσιου κράτους του Κατάρ.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί (στη φώτο, με τον Νευμάρ), γιος ψαρά από το Κατάρ, τακίμιασε με τον εμίρη του Κατάρ κι όχι ως τυπικός υπάλληλος, αλλά ως στέλεχος εν λευκώ ανέλαβε να διαχειριστεί τα πακέτα των πακέτων που θα έμπαιναν επενδυτικά στην Παρί. Για να την κάνουν την πρώτη ομάδα στην Ευρώπη. Του κόσμου όλου,δηλαδή.

Αυτός είναι ο στόχος. Η Παρί να επισκιάσει Ρεάλ και Μπαρτσελωνα, Μάντσεστερ και Λίβερπουλ, Μπάγερν κα Άγιαξ, Μίλαν και Γιουβέντους. Και πως θα το καταφέρει ο Νάσερ από το Κατάρ. Ένα, με τα ατέλειωτα πετροδολάρια. Και δυο, με την πολιτική αλά βυζαντινής αυτοκρατορίας και Βατικανού της εποχής των σταυροφοριών στη ''συνεργασία'' του με τις γάτες και τις ύαινες της UEFA και της FIFA.

Όλοι στην Ευρώπη έχουν αντιληφθεί που πάει το τραίνο. Το σπρώχνουν τα δις από το Κατάρ. Θέμα χρόνου είναι να τους πάρει τα σώβρακα ο Νασέρ. Ο οποίος κινείται σαν σεμνή καλογριά. Δεν προκαλεί. Είναι του ''Ναι'' σ’ ό,τι του προτείνουν τα αφεντικά και τα στελέχη των παραδοσιακών μαγαζιών, των ΠΑΕ που έχουν μοιράσει την πίτα.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ... ΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ;