Ε, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΑ…

 

Ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο προηγήθηκε στο 16 με γκολ του Τικίνιο (φώτο) κι έχασε με 2-1, τέρματα που έβαλε σε τρία λεπτά η ιταλική ομάδα, μετά την συμπλήρωση μιας ώρας. Να σημειώσουμε ότι στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρία να κάνει το 2-0 με τον περίεργο Ονιεκούρου. Αυτά.

Αυτά ήταν αρκετά ο φιλοολυμπιακός τύπος να παρουσιάσει τη δουλειά σαν… αδικία του Ολυμπιακού. Πως δεν του άξιζε η ήττα, και ήδη έστειλαν… πρόσκληση μετά της σχετικής προειδοποίησης, πιο σωστά απειλής, ''Θα δείτε τι θα πάθετε στο Καραϊσκάκη''. Ανέκδοτο προπολεμικό. Πως δεν θυμήθηκαν το ΟΧΙ του 1940 στα αλβανικά βουνά.

Τι μπορεί να πάθει στη ρεβάνς η ανώτερη Αταλάντα. Το πιθανότερο είναι να ξανακερδίσει. Επειδή είναι ανώτερη αγωνιστικά και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα θα ορμήξει να κερδίσει.

Η διαφορά των δυο χθεσινών αντιπάλων φάνηκε περισσότερο μετά το 2-1. Η Αταλάντα συνέχισε στο ίδιο τέμπο, να επιτίθεται λες και έχανε στο σκορ. Ο δε Ολυμπιακός δεν έβγαλε αντίδραση, παρέμενε ταμπουρωμένος στην άμυνα, από το φόβο μη δεχθεί και τρίτο τεμάχιο.

Ανώτερος της Λαμίας και του Βόλου, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός. Όχι, όμως και της Νο 25 στην Ευρώπη την τελευταία πενταετία Αταλάντα. Κι αυτό δεν είναι ανέκδοτο.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ