Ο ΑΛΚΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;

 
Το φάγανε οι εγκληματίες τον Άλκη Καμπανό στα 19 του χρόνια. Και λένε στους εγκληματίες το σύνθημα σε στυλ σλόγκαν ''Μη με χτυπάτε άλλο''; Με ποια λογική! Τον εγκληματία τον πιάνεις και τον τιμωρείς, δεν κάνεις διάλογο μαζί του. Τέλος πάντων, ένα κοινωνικό πρόβλημα, μάλιστα που προκαλεί αίμα και αφαίρεση ζωής, δεν λύνεται, αν πάρεις με το μαλακό τον εγκληματία.
Και η άλλη σαχλαμάρα. Να δικαιωθεί ο Άλκης, να επέλθει η... ένωση και η ομόνοια. Ντροπή μόνο που τα λένε αυτά. Αλλοίμονο, εκεί που βρίσκεται ο Άλκης να περιμένει τη... δικαίωση και την παύση της οπαδικής βίας, όπως τη λένε, αλλά δεν είναι  τέτοια. Δεν υπάρχει οπαδική βία. Οι χούλιγκαν που οπλοφορούν και μαχαιρώνουν δεν είναι οπαδοί, κακοποιά στοιχεία είναι, ιδέα δεν έχουν από μπάλα.  
Και τα μνημόσυνα και οι λύπες για το χαμό του Άλκη μυρίζουν πολύ υποκρισία. Οι ΠΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ, και η κάθε ΠΑΕ στην πραγματικότητα δεν έχουν καταδικάσει ποτέ το χουλιγκανισμό των δήθεν οπαδών τους. Είχαν τόσες ευκαιρίες στο παρελθόν να το κάνουν, όχι στα λόγια. Ποτέ, όμως, δεν πήραν αληθινά αποστάσεις από τον υπόκοσμο που εμφανίζεται οπαδικά υποστηρικτής τους. 
Αυτό είναι το πρόβλημα. Τι θέλουν οι ΠΑΕ στο πρόβλημα του χουλιγκανισμού, όχι ο Άλκης. Ο μακαρίτης τόσο πρόωρα και άδικα και δολοφονικά δεν θέλει τίποτα. 
Διαβαστε ακομα:

Ε, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΑ…