ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΗΛΘΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Ξεφτυλισμένος ο Κριχόβιακ. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής της Κράσνονταρ, που υπέγραψε εκτάκτως και επειγόντως στην ΑΕΚ. Και γιατί παρακαλώ ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ είναι ξεφτυλισμένος, όπως τον χαρακτήρισε ένα ρωσικό μέσο;

Επειδή ο επαγγελματίας εγκατέλειψε την ομάδα του, κάνοντας χρήση της δυνατότητας που έδωσαν οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές σε παίκτες ρωσικών ομάδων, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, να αλλάξουν εργοδότη. Να βρουν άλλη ομάδα. Πάλι καλά!

Πάλι καλά που είπαν προδότη της Κράσνονταρ τον 32χρονο Κριχόβιακ και δεν του ζήτησαν να έχει συμμετοχή στην εισβολή του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία.

Συμβαίνουν αυτά και σήμερα. Και σε χώρες μεγάλες και παγκόσμιες, σαν την Ρωσία. Όχι σε τίποτα βαλκανικές χώρες, περιθωριακές και μίζερες. Να αντιμετωπίζουν τον επαγγελματία, μάλιστα και αλλοδαπό ποδοσφαιριστή, ως δικό μας. Σαν έναν απ’ εμάς τους οπαδούς.

Ο παίκτης ανήκει στον εαυτό του. Μόνον. Εργαζόμενος είναι, κι αυτό δεν αλλάζει επειδή κερδίζει πολλά. Να κριθεί ο ποδοσφαιριστής για την προσφορά του στην ομάδα, αν τιμάει τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιο του. Αυτό, ναι. Τα άλλα λέγονται από αντιλήψεις προπερασμένου αιώνα.

Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΕΜΠΥΔΕΣ