ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ

 

Αυτά δεν υπήρχανε στην Ελλάδα μέχρι χθες. Να τσακώνουνε σχεδόν κάθε μέρα γνωστούς επιχειρηματίες και να τους χώνουνε μέσα. Τελικά, η οικονομική κρίση μας έκανε Αμερική. Το σύνηθες φαινόμενο στις ΗΠΑ να φοράνε χειροπέδες σε επώνυμους, κυρίως με την κατηγορία της φοροκλοπής.

Το ίδιο και στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει πλέον ότι αυτοί είναι δικοί μας, είναι δεξιοί, είναι με την κυβέρνηση, είναι με το καθεστώς. Δεν πιάνουν αυτά. Όπως στην Αμερική, σου λέω. Πάνω από το κράτος δεν υπάρχει κανείς. Δήμαρχος είναι, βουλευτής, γερουσιαστής, έτσι και βρέθηκε παράνομος δεν υπάρχει μηχανισμός να εμποδίσει τη διαδικασία.

Ο πρώην σύζυγος της πρώην υπουργίνας Μαριέτας Κουτσίκου, ο κύριος Κουτσίκος συνελήφθη για υπεξαιρέσεις. Τον περίμεναν έξω από το σπίτι του βραδυάτικα και του είπανε «Έλα μαζύ μας, απόψε δεν κοιμάσαι στο κρεββάτι σου».

Μόνον αυτός; Δεν έχει τελειωμό η λίστα όλων εκείνων που το είχαν για πλάκα το κράτος, μέχρι χθες. Κι έτσι ήτανε. Ένα κράτος για πλάκα. Έπρεπε να πεινάσουμε πρώτα για να δείξει το κράτος ότι θα μπουκάρει στη σέντρα, δεν θα μένει μόνιμα στον πάγκο.

Διαβάστε ακόμα:

Ψάξε βρες σε ποιες τσέπες είναι οι αρπακτές