ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ Η ΡΑΧΗΛ ΜΕ ΤΑ 100 ΔΙΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ξαφνικά, το διαδίκτυο γέμισε από μπράβο για τη Ραχήλ Μακρή: «Εμείς που ξέρουμε 5 πράγματα, ξέραμε εξαρχής ότι έχεις δίκιο!!!», «Ραχηλάκι απλά ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ, θα γίνει το ELA να δεις!!!», «Μπράβο Ραχήλ .. εγώ δεν αμφιβάλω για τις γνώσεις σου....και πάλι μπράβο».

Λίγο νωρίτερα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Facebook διακήρυξε τη ...δικαίωση της  για την πολυζητημένη προεκλογική της δήλωση «μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δις.ευρώ». Αυτό που κατά τη γνώμη της τη δικαιώνει, είναι η απόφαση της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας να ενισχύσει την ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών με 60 δισεκατομμύρια ευρώ. Αμέσως η Ραχήλ πέρασε στην αντεπίθεση κατά των επικριτών της.

«Σοβαρά; Πως είπατε; Με τον μηχανισμό ela 60 δις για ρευστότητα; Τελικά ξεφτιλιστήκατε ομαδικώς από πολλές πλευρές. Τελικά, ποιος είναι ο ανόητος» αναφέρει στην ανάρτησή της...

«Κυρία Μακρή, παρακολουθώ τους αγώνες σας και χαίρομαι που δικαιώνεστε σχετικά με τον Ε.Λ.Α. Συγχαρητήρια», «Δώσε Ραχήλ γκάζια ...δώσεε!!», είναι μερικά  από τα  νέα  μηνύματα...μετεκλογικής συμπαράστασης.

Διαβάστε ακόμα:

Η πολιτική ειλικρίνεια έχει κόστος