ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ

 

Άλλος στη θέση του θα μπορούσε να είχε λύσει το οικονομικό του πρόβλημα από την εποχή που ήταν δήμαρχος Βριλησσίων. Δεν το διέπραξε. Θα μπορούσε επίσης να γεμίσει τις τσέπες όταν ήταν βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Εσωτερικών. Το απέφυγε.

Και τι έκανε, νομίζετε, ο Αργύρης Ντινόπουλος όταν έμεινε χωρίς υπουργείο, χωρίς έδρα στη Βουλή και χωρίς δουλειά στη δημοσιογραφία, όπου είχε διαπρέψει στο παρελθόν; Απλούστατα, έβαλε αγγελία στον ιστότοπο devnetjobs.org, ζητώντας δουλειά ανάλογη των προσόντων του.

Ποια είναι αυτά; Είναι, όπως αναφέρει, τα 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης και το πλούσιο βιογραφικό του με σπουδές στη δικηγορία, θητεία στη μάχιμη δημοσιογραφία, γνώση της αγγλικής και της γαλλικής, ειδίκευση στην επικοινωνία, στη διαχείριση κρίσεων και στη διοίκηση, αμεσότητα στη λήψη αποφάσεων και δυνατότητα μετεγκατάστασης στο εξωτερικό.

Τα αναφέρω όλα αυτά γιατί αποτελούν είδηση. Πρώτα – πρώτα ουδείς άλλος πρώην υπουργός αναζήτησε εργασία με αγγελία σε ιστότοπο. Ορισμένοι είχαν λύσει τα προβλήματα τους στη διάρκεια της θητείας τους, άλλοι ανέλαβαν σύμβουλοι των ολιγαρχών που εξυπηρετούσαν σαν υπουργοί, ενώ άλλοι διορίστηκαν σε υψηλότατη και καλοαμειβόμενη θέση του δημοσίου, αφού το κόμμα τους συνέχισε να είναι στην κυβέρνηση. Πρώην υπουργοί που είχαν και την ιδιότητα του γιατρού – βουλευτή διορίστηκαν σε θέση διευθυντή του ΕΣΥ. Ασφαλώς και η επιλογή του Ντινόπουλου λέει πολλά.

Διαβάστε ακόμα:

Για τα εροπλάνα μπακατέλες