ΣΤΙΣ ΣΗΚΩΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ… ΨΥΧΡΗ Η ΩΝΑΣΗ

 

Και γαμώ τους αρσενικούς είναι ο πρωταθλητής ιππασίας Αλβάρο Ντόντα, σύζυγος από το 2005 της φουκαριάρας Αθηνάς Ωνάση. Η γυναίκα μου είναι παλαβή, θα ισχυριστεί ο διπλωματούχος προικοθήρας και καβαλάρης Αλβάρο, δεν ήθελε να την πηδάω και γι’ αυτό εγώ την απατούσα.

Αυτά θα καταθέσει στην δίκη για το διαζύγιο όπου εκτός από το διαζύγιο θα κριθούν και κάποια πράγματα που έχουν σχέση με… χρήμα. Ο 44χρονος Βραζιλιάνος Αλβάρο Ντε Μιραντα Νέτο θα φέρει στο δικαστήριο διάσημη ψυχίατρο η οποία θα επιβεβαιώσει ότι η 32χρονη Αθηνά έχει ψυχολογικά προβλήματα. Πάσχει μανιοκατάθλιψη.

Λέω φουκαριάρα την Αθηνά, την εγγονή και μοναδική κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση, διότι η κοπέλα είναι καταραμένη. Άσε στην άκρη ότι δεν έχει ιδέα ποια είναι η περιουσία της. Δεν θα μπορούσε να είχε άλλη τύχη. Κόρη του τέταρτου συζύγου της μάνας της Χριστίνας, του Γάλλου ζιγκολό Τιερί Ρουσέλ, ήταν καταδικασμένη από την τραγική μοίρα των Ωνάσηδων.

Τα χρόνια περνάνε και δεν θα σταματήσει ποτέ το παγκόσμιο ενδιαφέρον για ό,τι έχει σχέση με το Ωνασέικο. Η μάνα της «αυτοκτόνησε», ο θείος της, ο αδελφός της Χριστίνας Αλέξανδρος δολοφονήθηκε. Η ίδια η Αθηνούλα μεγάλωσε στην «ορφάνια» και στην «υπερπροστασία» και για να ξεφύγει ερωτεύτηκε τον Αλβάρο. Έπεσε στα νύχια του επαγγελματία εραστή Αλβάρο.

Δεν γίνεται. Και να την ερωτευόταν αληθινά κάποιος, όλοι θα έλεγαν ότι πήγε μαζί της για τα λεφτά. Ένα κορίτσι, όπως η μάνα της, ανίκανη να διαχειριστεί όχι μόνο τα πλούτη της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥΣ