ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΣΑΙ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!

 

Σου δίνω μια συμβουλή, χωρίς να με παραξηγήσεις. Έχω μια κουβέντα να πω, ούτε πιο πονηρός είμαι, ούτε τον έξυπνο θέλω να παραστήσω. Τη λαμβάνεις υπ’ όψιν σου, την ξεχνάς.

Σταματάμε να ασχολούμαστε με το τι παραμύθια λέει ο Τσίπρας. Δεν ελπίζουμε σ’ ό,τι λέει ο Μητσοτάκης. Δεν υπάρχουν αυτοί. Δεν υπήρξαν ποτέ. Ένα πράμα είναι, άλλωστε. Η επιβίωση τους η πολιτική βρίσκεται στην αντιπαλότητα τους. Ο ένας τα χώνει στον άλλον. Η κορυφαία απάτη είναι αυτή.

Φοβερό, ε; Να έρθει στα πράγματα ο Τσίπρας και ψάχνει τη ... δικαίωση με το να βάζει στη θέση του τον... Μητσοτάκη. Και ο άλλος, ο Μητσοτάκης να παίζει το παιχνίδι του Τσίπρα, δηλαδή το δικό του.

Μην περιμένεις τίποτα απ’ αυτούς τους δύο. Αυτή είναι η κουβέντα μου. Δες τι θα κάνεις εσύ. Τι μπορείς να κάνεις. Αν σκέπτεσαι ότι ο Μητσοτάκης θα σου κάνει λιγότερο δύσκολη τη ζωή ή, ο Τσίπρας, τότε είναι σα να παραδίνεσαι. Σα να εγκαταλείπεις την ίδια τη ζωή σου.

Τι μπορείς να κάνεις για να μην πεθάνεις; Δικό σου θέμα. Δική σου αγωνία.

Η δική μου κουβέντα τελειώνει εδώ. Μην περιμένεις τίποτα, τί-πο-τα από τους δύο... αρχηγούς, Μητσοτάκη και Τσίπρα. Δεν τους έχεις ανάγκη. Αυτοί οι δύο σ’ έχουν ανάγκη. Για να στα παίρνουν. Για πάρτη τους και για τα αφεντικά τους.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ