ΙΒΑΝΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 


Στην αρχή είμαστε ακόμα. Μέχρι σήμερα, και με τη δεύτερη ανακαίνιση και τις αλλαγές στο εμβληματικό ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, κλείνει κατ’ αρχήν ο πρώτος γύρος της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη. Ήδη, έχει αρχίσει να ενεργοποιείται το πλάνο επέκτασης στο έλεγχο στρατηγικής σημασίας μέσων πανελλήνιας εμβέλειας.

Με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε η Ιβανοκρατία του ομογενούς επιχειρηματία. Πρώτα στη Βόρεια Ελλάδα. Και δεν σταμάτησε στον ΣΕΚΑΠ, την Σουρωτή, το Ξενία στο Πυλιούρι Χαλκιδικής, την επένδυση στα Λουτρά Θέρμης, το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Άνοιξε τις αγκάλες της η Θεσσαλονίκη στον Ιβάν. Στα πακέτα του Ιβάν. Που βάζει το χέρι στην τσέπη και αγοράζει το ιστορικό Κόκκινο σπίτι της Θεσσαλονίκης, την διεφθαρμένη κόκκινη ΕΠΟ, την πράσινη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, τον κίτρινο Βάλτο, το Μαύρο Παρασκήνιο. Τι να τον κάνουν τον πρωθυπουργό από την Βόρεια Ελλάδα και τον τάδε Θεσσαλονικάρχη πολιτικό, όταν έχουν κοτζάμ Ιβάν;

Αν δεν αγοράσει τον ΔΟΛ ο Ιβάν θα πάρει τον Πήγασο. Κι αν δεν την χωθεί σ’ ένα απ’ αυτά τα δύο μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, θα βγάλει δικές του εφημερίδες. Και δικά του κανάλια. Για ένα τίμιο πρωτάθλημα. Για να πολεμήσει τη διαπλοκή στην πολιτική. Για να εξυγιάνει τον τύπο. Ιβάν και πάσης Ελλάδος.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΗΡΥΞΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!