ΜΕ ΙΒΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ... ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

 

Δεν είναι «φωτογραφική» η τροπολογία για πάρτη του Ιβάν Σαββίδη, είπε ο πρωθυπουργός. Ποιός ασχολείται! Αν ο Τσίπρας λέει αυτή τη φορά την αλήθεια. Οι μεν συριζαίοι πουλάνε το παραμύθι ότι διευκολύνουν τις επενδύσεις, οι δε της αντιπολίτευσης βρήκαν μια ακόμα ευκαιρία να τα χώσουν στον μνημονιακό και αρχιδιαπλεκόμενο Τσίπρα.

Επί της ουσίας. Μήπως με τη φωτογραφική εξυπηρέτηση στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, που γλυτώνει 38,5 εκ. ευρώ, και κάποιος άλλος... εξυπηρετηθεί, εκεί που δεν το περίμενε. Συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος που είναι ήδη μεγαλομέτοχος κοντά στο 90% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τι εννοεί ο παίκτης. Εμφανίζεται μια κινέζικη εταιρία και αγοράζει την χρεωμένη ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός. Γιατί να μη γλυτώσει τα χρέη της ΠΑΕ και ο Κινέζος επενδυτής, όπως συνέβη πλέον με τον Ιβάν στην αγορά της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ.

Ποιά κινέζικη εταιρία; Ο ίδιος ο Αλαφούζος θα κρύβεται πίσω από την κινέζικη εφοπλιστική εταιρεία, η οποία θα εμφανιστεί στο υπουργό ανάπτυξης με δύο κοντούς κιτρινιάρηδες και στη μέση τον mister Μάνος. Ότι αυτός, ο Μαυροκουκουλάκης, ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθάρισε για την ομάδα μετά τη τροπολογία Τσίπρα.

Να το πούμε κι’ αυτό. Δεν έτρωγε μύδια ο Αλαφούζος στα τελευταία ταξίδια του στη Σαγκάη. Ούτε έχανε το χρόνο του στις πουτάνες πολυτέλειας. Αφού ο Τσίπρας του σφύριξε έγκαιρα το μυστικό, το κόλπο που θα έκανε υπέρ του Ιβάν, έστησε το έργο και για τον εαυτό του ο Αλαφούζος.


Διαβάστε ακόμα:

ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ