ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΑΕ!

 

Όπως το έχει αποκαλύψει ο αποδυτηριάκιας. Ότι στήνεται κανονικό κόλπο προκειμένου να γλυτώσει τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις κι έτσι κινδυνεύει σοβαρά, σοβαρότατα να μην αδειοδοτηθεί. Γεγονός που σύμφωνα με τα ισχύοντα, εκπίπτει από την σούπερ ληγκ και πάει σούμπιτο στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Το έγραψε ο αποδυτηριάκιας και στη συνέχεια επανήλθε για το πώς θα περπατήσει το πλάνο σωτηρίας. Και η επιβεβαίωση ήρθε με την επιστολή του συνδρομητικού καναλιού:

«Χωρίς Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα χάνει την εμπορική του δυναμική, άρα θα υποχρεωθούμε να μειώσουμε το πακέτο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Αυτό είπε μ’ άλλα λόγια η Nova. Για ποιόν, λοιπόν, υποβιβασμό του… Ολυμπιακού μιλάνε κάποιοι, επειδή έχει τραβήγματα με τη δικαιοσύνη ο Μαρινάκης; Δηλαδή;

Τι! Να πέσει ο Παναθηναϊκός για λόγους οικονομικούς, γιατί χρωστάει δεξιά κι αριστερά. Να πέσει και ο Ολυμπιακός για λόγους ηθικούς, για τη σύσταση συμμορίας.

Και, τότε, πόσο ακόμα θα μειωθούν κατά ΠΑΕ τα φράγκα από τα έσοδα της τηλεόρασης. Υπ' όψιν, ότι μετά τη NOVA αναμένεται να ακολουθήσει στο ίδιο πλάνο και ο ΟΤΕ (!), που έχει τα δικαιώματα στο κύπελλο. Ότι κι αυτό το συνδρομητικό κανάλι χωρίς Παναθηναϊκό θα δώσει λιγότερα.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ;