ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ... ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ

 

Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα οι πολιτικοί για τις θυσίες του ελληνικού λαού. Τι άλλο παρά παραμύθια θα ακούσεις από τις χρυσοπληρωμένες Φιλιπινέζες, εννοώ το πολιτικόν προσωπικόν στην υπηρεσία των Ελλήνων πολιτών. Υπηρέτριες είναι οι πολιτικοί, οι ίδιοι το λένε, ότι υπηρετούν τον μεγάλο αφέντη, τον λαό.

Αυτά τα γραφικά και γελοία γίνονται στη δημοκρατία, όπου ο αφέντης, κουλτουριάρικα να το πούμε ο κυρίαρχος λαός, το ρίχνει στις απεργίες και τις διαδηλώσεις ενάντια στους μπάτλερ και τις δούλες των κομμάτων. Γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Τι ακούς σήμερα. Παραμύθια κόντρα στα παραμύθια. Βγαίνουμε, θα βγούμε από τα μνημόνια κι έτσι θα τερματιστεί η κατοχή της τρόικας, θα πάρουν τέλος οι θυσίες του μπος, του μαρτυρικού λαού. Ποιες θυσίες;.

Η μαμάς Ελλάς ζητάει εθελοντές φαντάρους. Ε, αυτό δεν είναι το ίδιο με το να σε υποχρεώνει η πατρίδα να φορέσεις το χακί, και ο άλλος αρνείται τη στράτευση. Δεν έγινε καμία θυσία όταν τον παίρνεις τον άλλον με το ζόρι στο στρατό. Δεν είναι θυσία, σφαγή είναι όταν οι πολίτες υποχρεώθηκαν να πληρώνουν χαράτσια, μεγαλύτερους φόρους και τους μείωσαν μισθούς και συντάξεις.

Σκέπτομαι τον Τούρκο έμπορο, που εκτίμησε το ταλέντο στο shopping γνωστών κυριών από Ελλάδα μεριά, να κάθεται στη σέντρα talk-show. Και πως θα σχολίαζαν το... ρεπορτάζ του Τούρκου οι παρόντες στο τηλεοπτικό τραπέζι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Οι καλύτερες πελάτισσες μας είναι οι Ελληνίδες, τραγουδίστριες, κοσμικές, πολιτικοί, που έρχονται στην Τουρκία και αγοράζουν απομιμήσεις από διάσημες φίρμες, ρούχα, τσάντες, κοσμήματα. Αυτά είπε ο Τούρκος καταστηματάρχης.
Και επίσης ότι οι επώνυμες Ελληνίδες, κυρίως γύρω στα 40 χρόνια η ηλικία τους, δείχνουν ικανότητα στο παζάρι όταν αγοράζουν μαϊμού προϊόντα ξένων οίκων. Τι σημαίνει αυτό; Στο βάθος η Ελληνίδα, ακόμα κι αυτή με πακέτο, παραμένει ανατολίτισσα. Άλλο αυτό, άσχετο. Λέμε, με την ευκαιρία, ότι η Ελληνίδα δεν έχει ξεφύγει από την κουλτούρα του... παραζαρεύειν. Μην πω το άλλο. Μήπως δεν κάνει παζάρια για αγοράσει πιο φτηνά, αλλά ψωνίζει για να κάνει παζάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ