ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

 

Τα χώνει στα ίσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Γιάννη Αλαφούζο. Συμβαίνει και στις καλύτερες… φίλαθλες οικογένειες. Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, υπηρετούν τον Παναθηναϊκό, αλλά για τον… Παναθηναϊκό κι όχι για το προσωπικό τους συμφέρον, τσακώνονται δημοσίως.

Μέχρι που στην εφημερίδα του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαβάσαμε πρωτοσέλιδα ότι τον απείλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Ακόμα, μετά την υποτιθέμενη «συμφωνία» (;) ανάμεσα στον Αλαφούζο και τον Ταϊλανδό, διαβάσαμε σε ιστοσελίδα του Γιαννακόπουλου πώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αγνόησε τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και προτίμησε τον Παϊροζ τάδε μετά την ευλογία της κυβέρνησης. Και την υπόσχεση του Τσίπρα πώς θα «κουρέψει» τα χρέη της ΠΑΕ σε εφορία κ.α.

Τι να πιστέψει ο κόσμος; Όχι, βέβαια, αυτά που γράφονται. Μόλις προ ημερών έγραφαν ότι… αλλάζει σελίδα ο Παναθηναϊκός διότι προχωράει το deal με το… ΟΑΚΑ. Το οποίο απαίτησαν οι Άγγλοι συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου για να μπουν στην ΠΑΕ. Σήμερα μας έχουν ζαλίσει με την… αλλαγή σελίδας ασιάτικα.

Βγήκαν στον αέρα και οι «αποκαλύψεις» για μυστικά ραντεβού, δύο στον αριθμό, του Αλαφούζου και του Γιαννακόπουλου, αλλά για το καλό του Παναθηναϊκού ο καναλάρχης προτιμάει τον Ταϊλανδό.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ