Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ GAY ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Βιάστηκε ένας 22χρονος σε κυπριακή φυλακή. Συμβαίνει. Σε πολλές φυλακές. Θύμα ένας Ρουμάνος κρατούμενος. Η κυβέρνηση, λέει, θα πάρει μέτρα. Δεν είναι εύκολο.

Όταν κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό, παίζει σαν καθεστώς, δεν το αντιμετωπίζεις με λόγια. Ούτε με νόμους. Χρειάζεται να εφαρμοστούν στην πράξη τα μέτρα που θα πάρεις. Πολύ σημαίνει ότι σαν κυβέρνηση θα ξοδευτείς, ότι θα προσλάβεις κόσμο, ότι θα θίξεις δεδομένα πολλών δεκαετιών.

Στις φυλακές είναι μάστιγα αυτό. Ο βιασμός πιτσιρικάδων. Ο παθών δύσκολα να γλυτώσει, διότι συνήθως δεν θα του την πέσει ένας. Θα φάει ξύλο αν αντιστέκεται από δυο-τρεις άλλους κρατούμενους.

Αληθινό περιστατικό. Στη φυλακή της Κέρκυρας, πριν 35 χρόνια. Ο «αρχηγός» της φυλακής, ένας εγκληματίας έβαλε στο μάτι έναν πιτσιρικά. Στις φυλακές, με την ανοχή της διοίκησης, το κουμάντο, αλλά και το «εμπόριο», ό,τι μπαίνει και βγαίνει από τα κελιά, το κάνει ο πιο σκληροτράχηλος κρατούμενος. Ο εν λόγω της αληθινής ιστορίας μας ήταν αδερφάρα και ήθελε για ερωμένο τον πιτσιρικά.

Φοβερά πράγματα. Την πρώτη φορά που «έκατσε» ο «αρχηγός» της φυλακής, τη στιγμή της πράξης, ο νέος, λίγο πριν τελειώσει, έβγαλε αυθόρμητα μια κουβέντα από το στόμα του: Σε γ…αω, π…στη μου». Αυτή ήταν η καταδίκη του νεαρού.

Ο «αρχηγός» τον άφησε να ολοκληρώσει και επειδή θίχθηκε ο αντρισμός του όταν τον αποκάλεσε «πούσ…», τον μαχαίρωσε. Τον σκότωσε.

Διαβάστε ακόμα:

Στη φυλακή φεύγει ο τσαμπουκάς κάθε επώνυμου