Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΠΟΤΕ SEX ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ

 

Εγώ πάντα κάνω το λογαριασμό. Λέει κάτι κάποιος, αν το έργο παρουσιάζει ενδιαφέρον ενεργοποιείται το σύνδρομο της σκέψης μου, όπως το λέω. Επιτόπου το βάζω κάτω και το κάνω κομματάκια. Το αναλύω. Το σκέπτομαι.

Γρηγόρης Βαλιανάτος. Τον τρώει στη μάπα η Ελλάδα σήμερα. Περισσότερο απο ποτέ. Δεν είναι πρόσωπο που το αγνοείς. Ό, τι λέει μόνο στο ντούκου δεν περνάει. Και αφού, λοιπόν, παίζει το εν λόγω πρόσωπο, που δεν είναι αποδεκτός στους κύκλους των επωνύμων ομοφυλοφίλων, άσχετο αυτό, δεν το αγνοείς.

Η τελευταία πιστολιά του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων είναι ότι έχει κάνει έρωτα με όχι λιγώτερους από 9.000 άνδρες. Με περισσότερους από 9.000, δηλαδή. Και είπαμε. Δεν είπαμε; Κατ' ευθείαν κάνω το λογαριασμό.

Ας υπολογίσουμε ότι ξεκίνησε από 15 χρονών, μια ηλικία που ένας ομοφυλόφιλος έχει συνειδητοποιήσει τη σεξουαλική του ταυτότητα και ήδη νοιώθει απελευθωρεμένος. Αν είναι 55 χρονών ο άνθρωπος τότε πήγε σε 40 χρόνια με 9.000 άνδρες, άρα με 225 κάθε χρόνο, κατά μέσο όρο.

Άρα, κάθε μέρα μ' έναν άνδρα, εκτός από τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Η Μελίνα Μερκούρη έλεγε Ποτέ την Κυριακή, ο Γρηγόρης Βαλιανάτος, ποτέ τα σαββατοκύριακα.

Διαβάστε ακόμα:

Παραμύθια ότι έχει aids ο Βαλιανάτος