ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

 

Ο υπαρχηγός της 17 Νοέμβρη Δημήτριος Κουφοντίνας είναι ένας δολοφόνος. Δεν θα σταματήσω να τον θεωρώ έναν δολοφόνο επειδή είναι τρομοκράτης. Επειδή, δηλαδή, με γνήσια ιδεολογικά κίνητρα υποχρεώθηκε να φθάσει να αφαιρεί ζωές άλλων.

Το ότι εγώ τον χαρακτηρίζω δολοφόνο και αρχιεγκληματία τον Δημήτριο Κουφοντίνα δεν σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα να αρνούμαι την δική του θέση. Ότι για να συμβάλλω σ' έναν καλύτερο κόσμο, καλώς καθάρισα τον τάδε καπιτάλα και τον δείνα που ήταν μουνόπανο του συστήματος.

Έγραψε βιβλίο ο Κουφοντίνας και αρκεί ο τίτλος του για να γίνει αντιληπτό τι κουβαλάει ακόμα στο κεφάλι του. “Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη” είναι το πόνημα του ατόμου που ουσιαστικά ήταν το πρώτο κουμάντο στα τελευταία χρόνια δράσης της συμμορίας 17 Ν. Αυτός φρόντιζε τη σύνθεση του πυρήνα που θα κτυπήσει τον στόχο, αυτός μοίραζε τον οπλισμό, αυτός ήταν το ταμείο της 17 Ν.

Και επειδή η θρυλική Μητσάρα, μακράν το πιο σεβαστό πρόσωπο στο πανελλήνιο ακροατήριο της τρομοκρατίας, είναι μέχρι θάνατο “17 Νοέμβρη”, κάποιοι γραφιάδες, πώς να τους χαρακτηρίσεις, τον είπαν “αμετανόητο”. Φοβερά πράγματα.

Ότι, δηλαδή, ο Κουφοντίνας δεν βάζει μυαλό. Είναι αδιόρθωτος. Αμετανόητος. Γιατί όχι συνεπής; Ότι μετά από βασανιστικό προβληματισμό κατέληξε πως δεν έχει άλλη επιλογή, πως δεν αξίζει να ζει αν δεν δείξει στην πράξη τι είναι εκείνο που έχει ανάγκη η κοινωνία απ' αυτόν.

Από μία άποψη ο συνειδητός κομουνιστής που φθάνει στον ένοπλο αγώνα, δηλαδή μετατρέπεται σε σκοτώστρα είναι φασίστας χιτλερικού τύπου. Επειδή δρα στο όνομα του λαού, όταν η πλειοψηφία του λαού δεν συμφωνεί με τις πρακτικές του, αλλά και για το υπέρτατο στόχο του, το προχώρημα σε μία σοσιαλιστική κοινωνία.

Άλλο αυτό. Δεν θα τον πεις “αμετανόητο” τον Κουφό. Δεν θα αρνηθείς την ιδεολογικοπολιτική του στάση, επειδή εσύ την καταδικάζεις.

Διαβάστε ακόμα:

Τι «κρύβει» το βιβλίο του Κουφοντίνα