ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΕ ΣΟΥΙΤΕΣ ΚΛΑΣΕΩΣ HILTON

 

Τρελλαίνεσαι να μένεις στην πτέρυγα του Κορυδαλλού για τους φυλακισμένους οι οποίοι φορολογικώς δεν είναι τακτοποιημένοι με το κράτος. Ρε, παιδί μου, χρωστάνε, να το πούμε αλλοιώς. Ποιο Hilton; Αυτό είναι Β' εθνική ξενοδοχείο σε σύγκριση με τα κελιά της εν λόγω πτέρυγας που λέμε. Πώς έτσι;

Οι ίδιοι οι φυλακισμένοι, κάποιοι χρωστάνε στην εφορία διψήφιους αριθμούς εκατομμύρια ευρώ, τα σενιάρησαν τα κελιά. Μιλάμε ότι έπεσαν χοντρά πακέτα, βεβαίως με την άδεια της διεύθυνσης της φυλακής, η οποία είχε πάρει το οκέυ από τον προηγούμενο υπουργό δικαιοσύνης. “Τι έχετε να χάσετε, θα φτιάξουμε τους χώρους ανάλογα με την κλάση μας και θα σας μείνει η πολυτέλεια...”.

“Διευκολύνσεις” στους καθωσπρέπει κυρίους, θα πεις. Όπως φτιάξανε ένα νόμο για να εκτίουν στο σπίτι τους την ποινή τους ή, την προφυλάκισή τους οι εν αταξία φορολογικώς. Να αραιώνουμε, ρε παιδί μου. Με τις συλλήψεις για όσους χρωστάνε στο δημόσιο παραστριμώχθηκε κόσμος στη μπουζού. Κονομάνε έτσι και τίποτα χαρτζηλίκια οι νεαροί δόκιμοι μπάτσοι που φυλάνε τους κατ' οίκον κρατούμενους, για να σουλατσάρουν εκείνοι εκτός έδρας όπου γουστάρουν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πατριάρχης της διεθνούς τρομοκρατίας