ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ

 

Το κόλπο. Ο αγάμητος, αυτός που δεν μπορεί να σταυρώσει γκόμενα, στο όνομα του Μωάμεθ γίνεται βιαστής τιμωρός. Αυτό λέω εγώ που γράφω κανονικά τις μουσουλμανικές σαρίες, τους θρησκευτικούς νόμους που καταδικάζουν, με τις πιο απάνθρωπες, τις πιο ξευτυλιστικές τιμωρίες έναν παράνομο εραστή όπως και γυναίκα που έκανε ερωτική σχέση εκτός γάμου.

Η είδηση, φρικτή, φρικτότατη, ήρθε από την Ινδονησία. Μια 25χρονη χήρα τα 'φτιαξε μ' έναν 40χρονο παντρεμένο. Το 'μαθε ένας πονηρός, που είχε ξεχάσει από πότε είχε να πάει με γυναίκα και τη σακουλεύτηκε τη δουλειά με την κωλοπαρέα του. Δεν είναι κορόιδο μόνος του να τιμωρήσει την χήρα που παρέβη το θρησκευτικό νόμο και άνοιξε τα πόδια της σε παντρεμένο.

Μαζεύτηκαν οκτώ, μέσα σ' αυτούς και ο 13χρονος γιος ενός, και την έπεσαν στο παράνομο ζευγάρι. Έδεσαν χειροπόδαρα τον εραστή και μπροστά του βίασαν και οι οκτώ την 25χρονη. Αλάχ, Αλάχ, μπιρ Αλάχ.

Παρανομία στην παρανομία, όμως! Δηλαδή; Δεν μπορεί ο καθένας να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να εφαρμόζει τη δικαιοσύνη, αυτό είναι καθήκον του κράτους. Γι' αυτό οι οκτώ βιαστές είναι ήδη υπόδικοι, όπως και το παράνομο ζευγάρι, στο οποίο έχει επιβληθεί η ποινή του δημοσίου ραβδισμού, μετά από απόφαση δικαστή.

Το ίδιο κόλπο έγινε πάλι πριν από τέσσερις μήνες στην ίδια πόλη της Ινδονησίας. Ένα 20χρονο κορίτσι έκανε το λάθος να ανέβει στη μοτοσυκλέτα του γκόμενού της και την τσάκωσαν τρεις μπάτσοι, τελικά συνελήφθησαν για την πράξη τους, και την βίασαν και οι τρεις. Με τα αντρικά τους όργανα την τιμώρησαν για σκανδαλισμό στο όνομα του θρησκευτικού νόμου. Αμήν.

Διαβάστε ακόμα:

Κορυδαλλός με σουίτες