Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ!

 

Η γυναίκα μου, μία νύχτα όταν την πλησίασα πανέτοιμος, με μαρμάρωσε. Αιφνιδιάστηκα. Μου ζήτησε πριν κάνουμε έρωτα να δούμε μαζί μία ταινία πορνό. Γιατρέ, προβληματίστηκα. Σταμάτησε να με θέλει;

Τι λες, βρε μαλάκα σύζυγε; Άδικα ανησύχησες! Εγώ θα σου πω, αν δεν στο είπε ο ειδικός, ο επιστήμονας, ότι η γυναίκα σου σε γουστάρει. Σε παραγουστάρει. Να στο πω αλλοιώς. Με σένα κι όχι με κάποιον άλλον θέλει να το φχαριστηθεί καλύτερα.

Τι σου είπε το κορίτσι; Ό,τι κι αν σου πρότεινε αυτό αφορά εσάς τους δυο. Είναι δικό σας. Προσωπικό και αυστηρώς ακατάλληλον να γνωστοποιηθεί σε όποιον άλλον. Τα μεγάλα άτομα αντιμετωπίζουν με ιερότητα, όπως στο λέω, με ιερότητα και τελετουργικά τα εντελώς προσωπικά θέματα. Και ό,τι είναι προσωπικό είναι επιτρεπτό και από τους δύο. Και από τον διάβολο και από τον θεό.

Παρακάτω. Να την ενοχοποιήσεις την γκόμενά σου, την σύντροφό σου, την μητέρα των παιδιών σου, όταν θέλει να το κάνει μόνη της. Όπως, δηλαδή, το κάνουν αρκετοί άνδρες. Κλείνονται στο δωμάτιό τους, στο γραφείο τους και τη βρίσκουν με τσόντες.

Να τελειώνουμε. Βλέπεις τον άλλον που χασμουριέται και κολλάς κι εσύ. Σα να αρχίζεις να νυστάζεις, χασμουριέσαι και εσύ. Είναι κολλητικό. Το ίδιο και το πορνό. Σε ανάβει αυτό που μπανίζεις. Ντοπάρει τον αισθησιασμό σου.

Βλέπεις πορνό και την θέλεις περισσότερο. Το ίδιο και η άλλη, αρχίζουν να δουλεύουν τα ηφαιστειογενή υγρά της, βλέπεις να διεγείρονται οι ρώγες στα στήθη της. Διάλειμμα για διαφημίσεις, εσείς στη δουλειά σας, μη σταματάτε.

Διαβάστε ακόμα:

Στοματικό, το γουστάρει η γυναίκα, κομπλεξάρει τους άνδρες