ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΤΕΛΕΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

 

Ξαναπαντρεύεται η θεϊκή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Η έκπληξη θα ήταν να παντρευτεί πάλι ποδοσφαιριστή η πρώην κυρία Κριστιάν Καραμπέ. Ο γαμπρός είναι Μαροκινός εκατομμυριούχος. Τι σύμπτωση κι αυτή! Όλα τα διάσημα μανεκέν ζευγαρώνουν με πακετάτους. Όλες. Κανόνας δίχως εξαίρεση.

Κάνουμε ακαδημαϊκή κουβέντα, όχι κουτσομπολίστικη και την αφορμή μας την δίνει όχι ακριβώς η Τσέχα Σκλερανίκοβα, αλλά η είδηση ότι η κατάλευκη νεραϊδα θα έλθει πάλι εις γάμου κοινωνία με χαρτωμένο.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ο στόχος για μια ψευτοτραγουδίστρια, κάποια μοντέλα γάμα εθνικής, δήθεν παρουσιάστρια σε κανάλι περιθωριακό. Γιατί; Τζάμπα δημοσιότητα. Κρα κάνουν τα κουτσομπολίστικα μήντια κι όχι μόνο για να παρουσιάσουν τη νέα σχέση στην πιάτσα. Ο τάδε με την τάδε πήγαν για καφέ στη Γλυφάδα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ο στόχος όχι για τα λεφτά του, αλλά γιατί δίνει στο ξέκωλο την ευκαιρία να «υπάρχει», να παίζει το όνομα της. Ο απόλυτος στόχος είναι ο μπίζνεσμαν και κανένα πρόβλημα αν είναι κάποιας ηλικίας, έχει καράφλα και φάτσα αντιτουριστική. Μετράει το αίσθημα, όχι η τσέπη του.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κάνει το προφυλακτικό μετά τη χρήση;