Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΗΞΕΡΕ ΚΙ' ΑΛΛΗ... ΓΛΩΣΣΑ

 

Εδώ και έξι μήνες η Βιβίκα, μία κατά τα φαινόμενα αλλά και στην πραγματικότητα σεμνή 30χρονη, πηγαίνει δύο φορές στην οικία του εφοπλιστή Παπόρογλου (το όνομα είναι φανταστικό, η ιστορία αληθινή) για να κάνει μάθημα αγγλικών στα δύο παιδιά. Την 12χρονη Αμαλία και τον 15χρονο Διομήδη.

Το μεγάλος πέος, αλήθεια πόσο μεγάλο να 'ναι, του αγοριού έχει δημιουργήσει πρόβλημα αξεπέραστο στην δασκάλα που πλέον δεν ελέγχει τον εαυτό της όταν κάθεται δίπλα του. Όποτε τα δύο ανήλικα προσέχουν τις σημειώσεις τους, η Βιβίκα κλεφτοβλεφαρίζει το εξογκωμένο “σημείο” του αγοριού.
Μα, είναι δυνατόν ο πιτσιρικάς να είναι τόσο σπερματοβαρής; Φαντασιώνεται το λοστάρι του η Βιβίκα όταν πυρωθεί, όταν “σηκωθεί” πόσο θα βαρβατέψει. Κολλημένη η σκέψη της στο... αμέριμνο σκουλήκι-γίγας του μαθητή της μέσα από το παντελόνι του.
Δεν της έχει ξανασυμβεί της κοπέλλας, η οποία ποτέ δεν ένοιωσε ερωτικά λαίμαργη, ούτε στερημένη σεξουαλικά, παρ' ότι μέχρι σήμερα οι σχέσεις με άνδρες ήταν μετρημένες, όχι περισσότερες από 5-6 στη ζωή της. Πραγματικά, μόνο ευχάριστο δεν είναι να μαγνητίζεται το βλέμμα της από το ρόπαλο του Διό. Γι' αυτό αποφάσισε να παραιτηθεί. Να μη ξαναπάει στο σπίτι των παιδιών. Να κάνει μάθημα και με την παραμικρή ευκαιρία να πυροβολεί με το μάτι της εκείνο το πράμα που “φαίνεται” τόσο απειλητικό.

***
Ανεξήγητος εκνευρισμός σήμερα. Σίγουρα φταίει η δασκάλα που αδικαιολόγητα έκανε περιττές παρατηρήσεις στον Διομήδη. Κι αυτός, όταν πια σχεδόν ολοκληρώθηκε το μάθημα, αποχώρησε αναστατωμένος. Η κόρη του εφοπλιστή πήρε το μέρος της δασκάλας, χαιρέκακα της είπε:
-Μην τον παίρνεις σοβαρά. Ο Διό έχει τα ρούχα του, για να τον δικαιολογεί η μητέρα μου λέει ότι είναι στην εφηβεία. Δεν βλέπεις τα σπυράκια στο πρόσωπό του;

***
Τρεις μέρες μετά, στο επόμενο μάθημα, όταν τελείωσε, το αγόρι ζήτησε από την αδελφή του να τον αφήσει μόνο με την δασκάλα.
“Είπες εσύ στην Αμαλία για τα καυλόσπυρά μου;”. Απέναντι στην επιθετική του στάση η Βιβίκα κράτησε ψυχραιμία. Έχει τα διπλάσια του χρόνια, είναι η δασκάλα του, αν θέλει τα πράγματα να κυλήσουν όπως σκέπτεται μαζί του, θα πρέπει αυτή να 'χει το επάνω χέρι. Κι αυτό δεν γίνεται αν παρασυρθεί στο δικό του τόνο, του θυμού.
-Δεν ξέρω τι σου είπε η αδελφή σου, ούτε και μ' ενδιαφέρει. Ποτέ δεν αναφέρθηκα σ' αυτό που μου λες, ποτέ δεν θα το έκανα αυτό. Η αδελφή σου μπορεί να σε βλέπει για σχεδόν συνομίληκό της, εσύ ο ίδιος να θαρρείς ότι είσαι ακόμα πιτσιρίκι, όμως εγώ βλέπω απέναντί μου έναν έφηβο για όλα έτοιμο. Άρα, αγαπητέ Διομήδη, δεν θα μπορούσα να πω αυτά που σου μετέφερε η αδελφή σου.
Το αγόρι έπεσε σε αμηχανία. Του μίλησε τόσο αυστηρά, συνάμα και φιλικά. Του είπε στα ίσα ότι τον βλέπει σαν άνδρα από τη μία και από την άλλη ότι έχει πολύ θετική άποψη γι' αυτόν. Και δεν του μίλησε σα να 'ναι μαθητή της.
Πριν μαζέψει τα πράγματά της η Βιβίκα πρόσθεσε και τούτο στο αγόρι: “Δεν νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε και οι τρεις μαζί. Σκέπτομαι να εισηγηθώ στους γονείς σου να κάνω μάθημα ιδιαιτέρως με σένα, το ίδιο και με την Αμαλίτσα. Με τους δυο σας παρέα το μάθημα έχει πάψει να 'ναι παραγωγικό για εσάς. Έχεις αντίρρηση; Να κάνουμε μάθημα χωριστά, οι δυο μας, μόνοι...”.
Ο νέος συμφώνησε κι αμέσως, δήθεν αυθόρμητα, η δασκάλα τον αγκάλιασε κι αυτός ένοιωσε τα στήθη της στο στήθος του και τη μυρουδιά της σάρκας της να τον παραλύει.

***
Εκείνο το βράδυ ο Διομήδης δεν κοιμήθηκε. Σκεπτόταν πού τον είχε πάρει στην αγκαλιά της. Τρεις φορές τρομπάρησε τον σωλήνα του.
Μετά από δύο-τρία ιδιαίτερα μαθήματα, δασκάλα και μαθητής είχαν προχωρήσει, όχι στα αγγλικά, όσο στα... ταχυδακτυλουργικά. Η παλάμη της Βιβίκας έπιανε τη δική του, το μπράτσο της ακουμπούσε στην πλάτη του. Κι αυτός δεν άργησε να γίνεται τολμηρός. Σειρά μετά τα χέρια τους, πήραν τα πόδια τους, που κολλούσαν... τυχαία, δήθεν αφηρημένα. Ένας αλληλομαγνητισμός που στέγνωνε τα λαρύγγια και των δύο. Η θερμοκρασία ανάμεσα τους προκαλούσε σιωπές, κενά, παύσεις, όλο νόημα.
Πρώτο το αγόρι έβαλε τα δάκτυλα μέσα στο σουτιέν της και χούφτωσε τον έναν γιαρμά. “Μα δεν πρέπει...” ψιθύρισε η δασκάλα που τον έφερε περισσότερο επάνω της με το αριστερό χέρι και με το δεξιό αναζήτησε το απωθημένο της, στα αχαμνά του.

 

Διαβάστε ακόμα:

Αλλαξε η ζωή της όταν του έκατσε!!!