ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ!

 

Ιστορίες από το πεζοδρόμιο. Πριν από 20 και χρόνια μια Τζένη, ονόματα δεν λέμε, τι κάνει νιάου νιάου, πρώην τραβεστί η και αυτοαποκαλούμενη “βασίλισσα της ηδονής” είχε αρχίσει να γράφει σε περιοδικό τις προσωπικές της εμπειρίες, από την εποχή που έκανε πιάτσα τα βράδυα στου Φιξ. Ιστορίες από το πεζοδρόμιο, λέει. Ο αποδυτηριάκιας, λέει, ιστορίες ανωμαλίας.

Κλασική περίπτωση ανωμαλίας είναι ο 53χρονος δικηγόρος Αθηνών που τον κάνανε τσακωτό όταν ημίγυμνος, και με γυναικείο στήθος, αφού το είχε μεγαλώσει με ορμονοθεραπεία, ψάρευε ανήλικα αγόρια. Αυτό ήταν το πάθος του. Να το κάνει, να του το κάνουν πιτσιρικάδες.

Ανώμαλος. Μέχρι πλαστικές έκανε για να φέρνει το πρόσωπό του περισσότερο για γυναίκα. Η φύση του, λέει ο αποδυτηριάκιας, είναι η ανωμαλία του. Αυτό αποζητούσε. Αυτό τον έφτιαχνε. Όχι κυριλάτη σχέση. Να τον παρασύρει τον πιτσιρικά από το πεζοδρόμιο. Κι αυτό το πάθος είχε τη δύναμη να του αφαιρέσει κάθε αξιοπρέπεια. Να πηγαίνει τις νύχτες χιλιόμετρα μακρυά, σ΄άλλη πόλη, να μην τον αναγνωρίσουν. Να γίνεται υπόδουλος της ανωμαλίας του.

Λέγαμε για το πεζοδρόμιο της Τζένης, πριν εγχειριστεί. Μία από τις ιστορίες της ήταν μια βραδυά με κρύο τσουκτερό, όπου δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος. Την πλησίασε μια κατάμαυρη BMW, δυο επιβάτες, πασίγνωστο ζευγάρι της Αθήνας. Με ήθελαν. Μου πρότειναν 200.000 δραχμές. Ήταν τόση η χαρά μου που θα βρισκόμουν μαζύ τους, θα τους έπαιρνα και τζάμπα.

Με λεπτομέρειες η, ποια είναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, τραβέστω περιγράφει όλη τη βραδυά με την γυναίκα και τον σύζυγό της. Ότι ο άνδρας παρακολουθούσε τι έκαναν οι δυο τους. Είπαμε. Ο καθένας με την ανωμαλία του.

Διαβάστε ακόμα:

Το ψηλό τακούνι βοηθάει στο γαμήσι