Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ!

 

Η μαντάμ είναι το αφεντικό στο «Σπίτι». Κωλοπετσωμένη γυναίκα του πεζοδρομίου που λόγω κλάσης έγινε μία αληθινή κυρία που ήξερε την τέχνη στις σχέσεις με άτομα υπεράνω υποψίας και αμαρτίας πασίγνωστα στην κοινωνία. Το ότι κάποιος είναι υπουργός ή, μεγαλοεπιχειρηματίας, αρχηγός της αστυνομίας ή, εισαγγελέας δεν του πνίγει κάποιο πάθος του σεξουαλικό που τον κυριαρχεί.

Αληθινή ιστορία. Επειδή παίζω έντιμα θα μου συγχωρέσετε τη διακριτικότητά μου. Αποφεύγω το όνομα του Δημάρχου Αθηναίων που επισκεπτόταν το «Σπίτι» της πατρώνας, όχι για να συνευρεθεί με ένα από τα κορίτσια του οίκου ανοχής, αλλά για να κάνει μπανιστήρι. Να παρακολουθεί να χαμουρεύονται και να πηδιούνται ένας άνδρας, ένας πελάτης, με την πόρνη.

Αν αναφέρω το όνομα του δημάρχου κινδυνεύω να κατηγορηθώ από κάποιον της οικογένειας του μακαρίτη, για δυσφήμηση της μνήμης του. Αναφέρω μόνον ότι ο αξιοσέβαστος δήμαρχος, ένας αρχοντάνθρωπος, ήταν πρώτος πολίτης της πρωτεύουσας μια περίοδο στο μεσοπόλεμο, κάπου ανάμεσα στους δύο παγκόσμιους πόλεμους.

Ναι, στο Κολωνάκι, συγκεκριμένα στην οδό Καρνεάδου υπήρχε ένα τέτοιο μπουρδέλο που εξυπηρετούσε την οφθαλμολαγνεία. Από ειδικά «κατασκευασμένες» τρύπες ο μπανιστηρτζής χόρταινε σεξουαλική ικανοποίηση βλέποντας δύο άλλους να κάνουν σεξ. Ένοιωθε μεγαλύτερη απόλαυση «ερωτική» από το ζευγάρι που έκανε σεξ χωρίς βέβαια να γνωρίζει ότι «κινηματογραφούνταν» με το μάτι του μπανιστηρτζή.

Διαβάστε ακόμα:

Μαγικό σεξ μετά από 2,5 χρόνια αγαμίας