ΘΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Τσοχατζόπουλος πώς την είδε τη δουλειά με την απόδραση της συζύγου του, ρωτάω. Ασε τι δηλώνει. Το θέμα είναι τι πραγματικά σκέφτεται. Δεν το κρύβω ότι είμαι λιγάκι περίεργος. Κατ' αρχήν, ήταν εν γνώσει του πρώην υπουργού ότι θα το σκάσει από το ψυχιατρείο ο κυρία Βίκυ Σταμάτη, ερώτημα πρώτον. Δεν αποκλείεται η πάσχουσα από κατάθλιψη σύζυγος να ενημέρωσε σχετικώς τον Άκη Τσοχατζόπουλο κι αυτός να της μήνυσε ότι είναι παραφροσύνη να δραπετεύσει.

Τίποτα δεν αποκλείεται. Να συμφώνησε με την νταηλίκι «αποφυλάκιση» της γυναίκας του ο Τοχατζόπουλος. Όπως να διαφώνησε, αν πράγματι εκείνη τον ενημέρωσε προηγουμένως, κι αυτή να έκανε το δικό της.

Ύστερα είναι και το άλλο. Το πιο σοβαρό. Λέω για την αδικία ο μεν μιζαδόρος Τζοχατζόπουλος να διάγει εν απολύτω πολυτέλεια ζωή κρατούμενου, η δε Βίκυ Σταμάτη, που η ίδια δεν έκανε αρπακτές, να τη βγάζει σ' ένα άθλιο δωμάτιο του Δρομοκαϊτειου.

Αν είναι σωστός άνδρας ο Τζοχατζόπουλος να την κοπανήσει κι αυτός. Δεν είναι δύσκολο. Ας λέει ότι δεν οφελεί τίποτα αν γίνει λος πούλος. Με τη σύζυγό του έξω οφείλει να πάει να την βρει. Νομίζω.

Διαβάστε ακόμα:

Την κοπάνησε η γυηναίκα του μιζαδόρου