ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

Πρώτα ρωτάς τον εαυτό σου «Τι θέλεις» από ένα κορίτσι. Βασικό αυτό. Αναρωτιέσαι, λοιπόν. Μια κανονική σχέση με σύντροφο που να αξίζει να επενδύσεις. Ένα γκομενιλίκι με δεδομένη την ημερομηνία λήξεως. Μία ακόμα κατάκτηση, έτσι για να μην παίζουμε στο ίδιο γήπεδο. Τι θέλεις. Πρώτα αυτό το βασικό.

Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που επιθυμείς από το άλλο φύλο, δηλαδή για να κάνουμε ταμείο δεν έχεις ψαχτεί πρώτα ποιος ακριβώς είσαι εσύ, τότε κινδυνεύεις να συλληφθείς απροετοίμαστος. Να μπλεχτείς χωρίς να το πάρεις πρέφα. Να προκύψουν πράγματα άγνωστα, ανυποψίαστα, απερπάτιστα σε εσένα. Και μετά να τα βάζεις με την... ατυχία σου, σε τι λούκι έμπλεξες, όμως θα φταις μόνο εσύ.

Αφού ξεκαθαρίσεις, λοιπόν, έστω και σε κάποιο βαθμό, τι παιχνίδι γουστάρεις να κάνεις, τότε νοιώθεις μεγάλη σιγουριά στο σούπερμάρκετ. Όπως στο λέω. Για σκέψου έναν μαλάκα να μπαίνει στο μαγαζί χωρίς να γνωρίζει τι θέλει να αγοράσει, ποιες είναι οι ανάγκες του. Να ρωτάει την πωλήτρια τι είναι τούτο και το άλλο. Να ψάχνει τα ράφια ο πίτουρας χωρίς λόγο.

Υπάρχει η κατηγορία εκείνων που ενδιαφέρονται μονάχα να πηδήξουν. Θεμιτό. Στο φινάλε κάνουν μια κοινωνική προσφορά. Ναι, δεν μιλάμε για πουτάνες, ούτε για πουτανάκια. Οι πρώτες είναι οι επαγγελματίες, οι άλλες οι ερασιτέχνιδες, οι εύκολες, οι πολυμεταχειρισμένες, και το έργο δεν έχει γούστο η δουλειά. Τα κορίτσια αυτής της κατηγορίας δεν τα υπολογίζουμε στη λίστα.

Μια κανονική κοπέλλα, που δεν είναι ''εύκολη'' που λέμε, και δεν έχει στοκάρει στο κεφάλι το γάμο, αλλά θέλει να κάνει σχέση, τι είναι εκείνο που κατά 90% περιμένει; Αυτό είναι το ζητούμενο. Μην της «πουλήσεις» μαγκιά, σκληράδα, ακόμα ψευτοδιανόηση, σοβαρότητα της συμφοράς, τέλος πάντων να μη της βαρύνεις τη σχέση, την επικοινωνία μαζί σου. Εκτός κι αν η κυρία γουστάρει κουλτούρα και προβληματισμό. Παίζει στην πιάτσα κι αυτές οι περίεργες.

Εσύ θέλεις σεξ. Μάλιστα. Αυτό έχεις στο μυαλό σου. Να προσθέσεις στην ατζέντα σου μία ακόμα σχέση. Μάλιστα. Η πελατεία είναι ατελείωτη. Ξέρεις τι θέλεις, ακτινογραφείς και τι θέλει το πρόσωπο κι όλα εξελίσσονται ομαλά. Επειδή εσύ θα είσαι έτσι όπως σε περιμένει η άλλη. Όχι άντρας παράξενης φυλής. Εδώ είμαστε. Πως τον θέλουν τον άντρα οι γυναίκες;

Σου λέω το πρώτο, τα πρώτα της σχετικής έρευνας. Υπερέχει η αίσθηση του χιούμορ. Τι να τον κάνει η γκόμενα τον ωραίο και καλοφτιαγμένο όταν είναι μονόχνωτος, μονότονος, άχρωμος, άοσμος, βαρύς, λιγομίλητος. Το κορίτσι θέλει πλάκα, ευθυμία, να 'ναι ο άλλος κεφάτος, γιατί όχι αστείος, ανοικτός σε κάθε συζήτηση, ας είναι και «χαζοκουβέντα». Ελαφρά πράγματα, δηλαδή.
Προσόν η ευγένεια, η τρυφερότητα, ακόμα στον άνδρα ο ισορροπημένος χαρακτήρας, όχι να κρύβει τίποτα ανωμαλίες, όχι τίποτα ακρότητες.

Το πρώτο, όμως, για εκείνη όταν βγαίνει με τον γκόμενο είναι να το διασκεδάζει, να το ευχαριστιέται. Όχι μόνον το σεξ, αλλά και την παρέα μαζί του.

Διαβάστε ακόμα:

Ολο και περισσότεροι στο πρωκτικό σεξ